Motorola predstavila Moto G8 Power Lite telefon

Motorola moto g8 power lite nudi preko dva dana korišćenja i slobode zahvaljujući velikoj bateriji, zavidne performanse i trostruki sistem kamera koji omogućava pravljenje izuzetnih fotografija profesionalnog kvaliteta, od ultra-bliskih do ultra-širokih kadrova.

PCPress.rs Image

Potpuno novi moto g8 power lite ima impresivnu bateriju kapaciteta 5.000 mAh koja je dizajnirana tako da omogući do tri dana korišćenja. U kompaniji obećavaju mogućnost strimovanja muzike bez prekida u trajanju od 100 sati ili gledanje najnovijih serija i filmova 19 sati u kontinuitetu.

Tri kamere u pristupačnom telefonu

Sistem sa tri kamere osmišljen je tako da može da odgovori na sve vaše fotografske potrebe. Trostruki sistem kamera na moto g8 power lite telefonu može za zabeleži oštrije fotografije, zapanjujuće kadrove iz velike blizine i predivne portrete samo jednim pritiskom na dugme. Na raspolaganju vam je 16MP glavna kamera sa brzim fokusom koja u trenutku beleži svaki kadar koji želite da snimite, Macro Vision kamera kada baš želite da se približite objektu koji slikate, zapravo ona vam omogućava da se približite čak 4x bliže nego normalni objektiv, a možete i da se igrate sa dubinom polja prilikom slikanja za savršene portrete.

Pročitajte i:  Tecno Spark 20 Pro+: Lagani odskok

PCPress.rs Image

Veliki ekran, dosta memorije

Sav vaš omiljeni sadržaj izgledaće bolje nego ikada na moto g8 power lite Max Vision displeju dijagonale 6.5 inča. Surfujte internetom, gledajte, radite ili igrajte igre istog trenutka kada to poželite i bez ikakvog čekanja zahvaljujući osmojezgarnom procesoru koji je uparen sa 4GB RAM-a.

PCPress.rs Image

Telefon ima 64 GB interne memorije za sve vaše omiljene aplikacije, muziku filmove i fotografije kojoj vrlo lako možete dodati i do 256 GB dodatne memorije zahvaljujući slotu za microSD karticu. Moto g8 power lite takođe dolazi i sa ekskluzivnom Moto Experiences funkcijom i dizajnom koji je otporan na prskanje vode.

PCPress.rs Image

Dostupnost i cene

Moto g8 power lite će u Srbiji biti dostupan početkom maja po ceni od 20.999 rsd. Za detaljne informacije o telefonu posetite zvaničan Motorola sajt.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,