BIZIT plus

Motorola radi na trećoj generaciji sklopivih telefona

Izgleda da Motorola, koja je 2019. godine predstavila sklopivi telefon- Motorola Razr, a 2020. poboljšanu verziju telefona, uveliko radi na trećoj generaciji sklopivog telefona.

PCPress.rs Image

Veća procesorksa snaga i bolji interfejs

Verzija sklopivog telefona iz 2020. godine donela je mogućnost 5G povezivanja i duže trajanje baterije. Glasine govore da će treća varijanta telefona biti u potpunosti redizajnirana. Nova verzija trebalo bi da poboljša procesorsku snagu, omogući bolji korisnički interfejs i ponudi nov izgled uređaja. 

Na slici koja je priložena na sajtu “Chinese”, može da se primeti da novi dizajn preklopa uključuje mehanizam šarke i da je telefon tanji u odnosu na prethodne verzije. Dizajn šarke koji je nazvan “Star- orbit”, predstavlja rezultat 100 različitih inovativnih patenata.

Telefon će se prvo pojaviti na kineskom tržištu, ali ne postoje informacije kada će se to tačno dogoditi. Postoje ocene da su Samsung Galaxy Z Flip i Huawei P50 Pocket, kada su u pitanju preklopni telefoni, ozbiljna konkurencija Motoroli, pa će kompanija morati da se potrudi da zadovolji očekivanja publike.

Pročitajte i:  Motorola i Bose predstavljaju nove moto buds+ slušalice

Izvor: oyprice

 

 

 

 

 

 

 

Facebook komentari: