Motorola Razr linija imaće veće prednje ekrane  

Nakon velike 2023. godine za sklopive telefone, šta je sledeće? Prema ovim slikama koje su procurile, možemo očekivati da će Motorola sklopiva Razr linija još više proširiti prednji poklopac na obe verzije. Kako su otkrili 91Mobiles i Sudhanshu Ambhore na X Razr 50 Ultra 5G će imati 4,0-inčni ekran spolja, što je primetna nadogradnja u odnosu na 2023 Razr 40 Ultra (nazvan Razr Plus u SAD) i njegov 3,6- inčni ekran prednjeg poklopca. 

PCPress.rs Image

Na renderima ovog modela iz 2024., novi, veći spoljašnji ekran proteže se skoro do sklopa šarki telefona, sa samo malom površinom okvira, dajući korisnicima još više prostora za korišćenje bez otvaranja za korišćenje 6,9-inčnog pOLED ekrana koji se nalazi unutra. 

U međuvremenu, izgleda da je jeftinija standardna verzija odbacila prošlogodišnji mali poklopac od 1,5 inča za pOLED panel od 3,63 inča koji imitira iskustvo Plus/Ultra iz 2023. Allison Johnson je otkrila da je ta veličina ekrana dovoljno korisna da služi kao „… neka vrsta tajnog oružja“, tako da bi kupci mogli imati težak izbor pred sobom. 

Pročitajte i:  Motorola edge 50 ultra stigla je u Srbiju po posebnoj promotivnoj ceni

Lista specifikacija kaže da će skuplji Razr 50 Ultra 5G imati nešto bolje kamere i više RAM-a od jeftinijeg telefona, kao i podršku za punjenje od 45V i Snapdragon 8s Gen 3 čipset. Međutim, kako napominje 91Mobiles, izgleda da jeftiniji telefon ima nešto manje okvire za unutrašnji ekran i veću bateriju, na 4.200 mAh u odnosu na 4.000. 

Prošle godine Motorola je najavila svoju novu sklopivu liniju 1. juna, tako da ako se taj raspored izdrži, verovatno bi uskoro trebalo da saznamo sve zvanične detalje. 

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *