BIZIT plus

Motorola razr dobitnik nagrade za revolucionarni dizajn

Telefon Motorola razr upravo je dobio cenjenu Red Dot nagradu: „Best of the best“. U pitanju je najviše priznanje među Red Dot nagradama koje se dodeljuju za dizajn proizvoda i koje se dodeljuje isključivo inovacijama koje sa sobom donose revolucionaran dizajn. Ove godine, konkurenciju su činili dizajneri i kompanije iz preko 60 zemalja sa preko 6.500 proizvoda.

PCPress.rs Image

Ultimativno Red Dot priznanje

Red Dot nagrada predstavlja veliko priznanje za Motorolu koja stremi inovacijama kada su dizajn i izrada telefona u pitanju kako bi stvorila uređaje koji ispunjavaju potrebe ljudi, ali u isto vreme donose i element iznenađenja i oduševljenja. Ova filozofija odnosi se na sve Motorola proizvode, a svoje priznanje je dobila i ovom nagradom za jedinstveni sistem preklapanja na modelu razr. Motorola je od samog početka krenula da dizajnira razr sa idejom da stvori najbolji smartfon koji koristi tehnologiju fleksibilnih displeja i odgovori na njenu najveću manu – potrebom za lakom prenosivošću.

PCPress.rs Image

Svaka odluka tokom procesa osmišljavanja razr telefona bila je usmerena ka kreiranju upečatljivog uređaja sa jedinstvenim, ali krajnje praktičnim dizajnom koji omogućava laku prenosivost i dimenzije koje dozvoljavaju nošenje u džepu. Kao rezultat toga, razr na najbolji način oslikava ključne Motorola dizajn principe: jednostavnost i iznenađenje.

Pročitajte i:  Da li je Motorola g24 power idealan budžetni telefon?

„Prilikom dizajniranja modela razr, naš tim želeo je da stvori inovativno i praktično rešenje koje će razbiti status kvo koji postoji u dizajnu današnjih telefona. Razr vraća dizajn sa kojim se ljudi emotivno povezuju, a to je nešto zaista jedinstveno“, izjavio je Ruben Castano, direktor zadužen za korisničko iskustvo unutar kompanije Motorola Mobility.

PCPress.rs Image

Motorola razr će 22. juna biti dodata izložbi „Ključni trenuci u modernom dizajnu“ u Red Dot muzeju posvećenom dizajnu, kada će biti izloženi pobednički proizvodi iz svih kategorija.

Facebook komentari: