Računari i Galaksija

Motorola telefoni dobijaju veoma važno unapređenje kamere

Više od 93% korisnika Motorola telefona koriste kamera aplikaciju kako bi pravili fotografije bez korišćenja dodatnih podešavanja ili opcija za modifikovanje slika.

PCPress.rs Image

Sa tim na umu, Motorola je odlučila da doda Google Photos Auto Enhance algoritam svom softveru kamere na novim Motorola edge 40 neo i Motorola g84 5G modelima.

Korisnici sada mogu da odaberu Auto Enhance opciju unutar korisničkog interfejsa kamere kako bi unapredili boje i osvetljenje fotografije nakon što je načine. Kada se Auto Enhance opcija iskoristi, algoritam baziran na veštačkoj inteligenciji podešava ključne komponente svake slike, pažljivo analizirajući fotografiju kako bi automatski poboljšala balans bele boje, ekspoziciju, senke, kontrast, zasićenje i brojne druge aspekte.

Efekat Google photos Auto Enhance opcije je suptilan, ali u velikoj meri doprinosi kvalitetu fotografije. Samo procesuiranje dešava se automatski u pozadini, kako korisnici ne bi morali da brinu da će zbog aktiviranja ovog podešavanja propustiti neki važan trenutak.

Pored ovoga, Motorola smartfoni koriste Google Photos kao primarnu aplikaciju za sve fotografije i video snimke, i samim tim one se automatski organizuju – tako da se lako mogu pretraživati na osnovu određenih parametara kao što su ljudi, mesta i stvari koje se na njima nalaze.

Pročitajte i:  Motorola G54 Power Edition: Puno svega za malo para

Na ovaj način, korisnici uvek mogu da lako pronađu oređene uspomene i podele ih sa svetom.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: