Motorola telefoni sada dolaze sa posebnim mirisom i specijalnim bojama

Ljudi su u stanju da zapamte 35% odsto onoga što pomirišu, 5% onoga što vide, 2% onoga što čuju i 1% onoga što dodirnu, otkrila je davno sprovedena studija Rokfeler univerziteta. Sa ovom premisom na umu, Motorola je najavila zvanični miris koji će savršeno pratiti iskustvo posedovanja novog pametnog telefona.

PCPress.rs Image

Počevši sa najnovijim modelima – Motorola edge 30 ultra, edge 30 fusion i edge 30 neo – po prvi put u istoriji mobilne industrije, korisnici će moći da osete novi parfem od trenutka kada otvore pakovanje telefona.

„Motorola je 2021. godine, kao deo svog čulnog projekta od 360 stepeni, zajedno sa najvećim kreatorom parfema i ukusa, kompanijom Firmenich, odlučila da stvori brendirani parfem koji otelotvoruje sve vrednosti brenda. Ovaj projekat započet je u Brazilu, a sada će biti proširen i na druge zemlje sveta“, izjavila je Renata Altenfelder, globalna brend direktorka kompanije Motorola.

PCPress.rs Image

Novi parfem se može osetiti u Motorola zvaničnim predstavništvima, kao i u pakovanju novih Motorola edge telefona i odlikuju ga savršena mešavina belih aldehida, aroma, začina i morskih nota.

Pročitajte i:  Motorola i Bose predstavljaju nove moto buds+ slušalice

„Baš kao što miris novog automobila njegovim vlasnicima nudi osećaj samopouzdanja i svežine, Motorola svojom tehnologijom kreira čulno iskustvo koje kombinuje inovacije, kvalitet i sofisticiranost. Na ovaj način, kompanija želi da poveže ne samo vid, dodir i zvuk, već i miris“, dodala je Renata.

Edge 30 fusion Viva Magenta

Sa premijum specifikacijama za svoju klasu, uključujući tu 6.55-inčni 144Hz pOLED displej, Snapdragon 888+ 5G procesor i napredni 50MP kamera sistem sa optičkom stabilizacijom slike, Motorola edge 30 fusion Viva Magenta kombinuje moćne performanse sa specifičnim dizajnom i bojom koja se definitivno ističe u poređenju sa konkurencijom – u pitanju je Pantone boja 2023. godine.

PCPress.rs Image

Nakon modela edge 30 neo koji je slavio Pantone boju za 2022. godinu (Very Peri), edge 30 fusion sada dolazi u najznačajnijoj boji u 2023. godini.

„Naše ekskluzivno globalno partnerstvo sa kompanijom Pantone u kategoriji smartfona ulazi u narednu fazu, s obzirom na to da smo jedini proizvođač telefona koji je predstavio uređaj u Pantone boji godine 2023, pružajući priliku korisnicima da istražuju, stvaraju i pomeraju granice tehnologije“, izjavio je Ruben Castano, izvršni direktor za dizajn i korisničko iskustvo u kompaniji Motorola.

Pročitajte i:  Motorola g04 nudi premijum dizajn i performanse po sjajnoj ceni

PCPress.rs Image

Prisustvo Pantone boje godine biće prisutno i kod drugih proizvoda u Motorola ekosistemu. U audio sferi, bežične Moto Buds 600 ANC biće dostupne u ovoj boji na pojedinim tržištima, dok će u Srbiji svaki kupac edge 30 fusion Viva Magenta telefona dobiti ove slušalice potpuno besplatno.

Ono što Motorola Buds 600 ANC izdvaja od konkurencije jeste Snapdragon Sound tehnologija koja pruža zvuk visoke rezolucije i eliminiše razliku u kvalitetu zvuka koja je postojala između bežičnih i žičnih slušalica.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,