Motorola ThinkPhone poseduje jedan od najsvetlijih displeja na svetu

Sajt GSMArena napravio je listu smartfona sa najsvetlijim ekranima koji trenutno mogu da se kupe, a Motorola ThinkPhone našao se u top 5 modela. Motorola ThinkPhone poseduje 6.6-inčni pOLED displej rezolucije 1.080 x 2.400 piksela (399 piksela po inču) koji nudi savršeno oštru i živopisnu sliku.

PCPress.rs Image

Sudeći po sajtu GSMArena, koji je sproveo istraživanje, preciznost boja na ovom modelu takođe je izuzetno dobra. Unutar podešavanja, Thinkphone nudi dva moda prikaza slike – zasićen i prirodan. Zasićeni mod kreće se unutar DCI-P3 palete boja i veoma je blizu savršenom prikazu. Plavi i zeleni kanali su malo pojačani, ali ne toliko da bi negativno uticali na kvalitet slike. Prirodni mod pokriva sRGB paletu boja i može se smatrati maksimalno preciznim.

Kvalitet slike dodatno je pojačan 144Hz osvežavanjem ekrana koje pruža glatke i fluidne prelaze sadržaja unutar neke aplikacije, prilikom prelaska sa aplikacije na aplikaciju i tokom gejminga. Zahvaljujući dodatnim podešavanjima, osvežavanje ekrana može se postaviti i na 60Hz, 90Hz i 120Hz, a tu je i automatski mod koji prilagođava osvežavanje ekrana kako bi pružio najbolji mogući prikaz slike u zavisnosti od onoga što korisnik gleda na telefonu.

Pročitajte i:  ASUS predstavio Zenfone 11 Ultra, znamo cenu za Srbiju

PCPress.rs Image

ThinkPhone koristi i AI pri osvežavanju ekrana koji prati da li je potrebno da prilikom prikazivanja određenog pokreta poveća brzinu osvežavanja ekrana. Celokupno iskustvo korišćenja ekrana zaokruženo je izuzetnim osvetljenjem koje ide do 1069 nita, što je bilo dovoljno da se ThinkPhone nađe na 5. mestu liste smartfona sa najsvetlijim displejima.

Visoko osvetljenje jedna od najvažnijih stavki kada su ekrani u pitanju jer se stara da sadržaj bude vidljiv u svim uslovima osvetljenja, uključujući i one ekstremne. Pored odličnog ekrana, Motorola ThinkPhone donosi i moćne specifikacije, kao i vrhunsku bezbednost podataka – što je jedna od ključnih stvari koje poslovni korisnici zahtevaju.

PCPress.rs Image

ThinkPhone predstavlja jedinstvenu kombinaciju Motorolinih mobilnih inovacija i posvećenosti poslovnim korisnicima kompanije Lenovo. Ovaj uređaj stiže sa moćnim premijum specifikacijama kombinovanim sa jedinstvenim dizajnom i savršenom integracijom sa ThinkPad uređajima kao što je najnoviji ThinkPad X1 Carbon Gen 11 uz brojna bezbednosna unapređenja.

Uz ThinkPhone, korisnici na raspolaganju imaju kompletan set bezbednosnih rešenja sa jedinstvenom podrškom koja isporučuju potrebnu zaštitu i upravljanje uređajem uz ThinkShield. ThinkShield predstavlja superiornu bezbednosnu platformu sa najnaprednijim bezbednosnim rešenjima, naprednim funkcijama, specijalizovanim hardverom i softverom koja se stara za kompletnu bezbednost celog uređaja.

Pročitajte i:  Samsung predstavio Galaxy A55 5G i Galaxy A35 5G telefone

ThinkPhone stiže i sa Moto KeySafe rešenjem koje uključuje odvojeni procesor koji radi na Android operativnom sistemu i koji pruža dodatni sloj bezbednosti kako bi najosetljiviji podaci u telefonu imali maksimalnu zaštitu. Moto KeySafe čuva PIN-ove, šifre i kriptografske ključeve u posebnoj sredini dizajniranoj da bude otporna na bilo kakve pokušaje kompromitovanja, čuvajući podatke i spolja, i iznutra.

PCPress.rs Image

 

Pored ovih bezbednosnih funkcija, ThinkPhone poseduje MIL STD 810H sertifikat i dizajniran je korišćenjem aramid vlakana koja su jača od čelika, aluminijumskog rama i Gorilla Glass Victus zaštite ekrana, kako bi lako mogao da izdrži padove sa visine do 1.25 metara.

Kako bi radni tok uvek bio na maksimumu, ovaj smartfon opremljen je Snapdragon 8+ Gen 1 mobilnom platformom. Zahvaljujući moćnom procesoru, sve se otvara istog trenutka i radi bez ikakvog seckanja, a tu je i 5G tehnologija sa Wi-Fi 6E kompatibilnošću za najbrže dostupne internet brzine.

PCPress.rs Image

Kada dođe vreme za obnovu energije, ThinkPhone stiže sa 68W TurboPower univerzalnim punjačem koji pruža dodatnu energiju nakon samo nekoliko trenutaka punjenja baterije. Ovaj lagani punjač toliko je moćan da može da napaja i laptop ili bilo koji drugi USB-C uređaj.

Pročitajte i:  Kako produžiti vek trajanja vašeg pametnog telefona

Kako bi na najbolji način zaokružila ovaj moćan uređaj, Motorola je ThinkPhone opremila 50P Ultra Pixel kamerom za superiorni kvalitet slike tokom svakog video poziva. Premijum Ultra Pixel kamera idealna je za slikanje najsitnijih detalja uz pomoć 32x više fokusirajućih piksela, prikazivanje slika projekata na kojima korisnici rade i to uz izuzetnu jasnoću i detaljnost.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,