Možete postati virtuelni baštovan u Minecraft-u, zarađujući 70 dolara na sat

Provodite li puno sati na Minecraft-u i želite li da budete plaćeni za svoju kreativnost?

PCPress.rs Image

Očekuje se veliko interesovanje za posao

Zvuči malo verovatno, ali britanska firma zaista želi da angažuje virtuelne pejzažiste za najprodavaniju igru svih vremena i plaća oko 70 dolara na sat. Kako je izvestio CNN, ponuda dolazi iz britanske kompanije Whatshed? Oglas nastoji da „regrutuje kolektiv virtuelnih pejzažnih baštovana kako bi pružio profesionalne savete igračima koji žele da poboljšaju svoj otvoreni prostor tokom igre.“

Potrebne ključne veštine uključuju radno znanje o Minecraft-u, veštine komunikacije, kreativni osećaj i strast za baštovanstvom na otvorenom. To je remote posao, pa će verovatno biti otvoren za podnosioce zahteva širom sveta, a iako nije neophodno, prethodno iskustvo u baštovanstvu je korisno. Posao od oko 70 USD po satu uključuje procenu trenutnog podešavanja klijenta i pružanje kreativnih povratnih informacija, stvaranje višestrukih dizajna za bilo kakva potencijalna buduća preuređenja. Uspešni kandidat takođe mora da obezbedi da klijenti ostanu u okviru svog budžeta, što se verovatno odnosi na Minecoin, valutu u igri.

Već sada možete da unajmite ljude putem platformi kao što je Fiverr za stvaranje Minecraft pejzaža. Nema reči o procesu intervjua, niti o tome koliko dugo će pozicija biti dostupna, ali zainteresovane strane treba da se prijave što pre – očekujte da će mnogi biti zainteresovan za posao.

Izvor: Techspot

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: