Mozilla Firefox za Android donosi mnoštvo novih ekstenzija svim korisnicima

Google Chrome je najpopularniji izbor browsera za većinu ljudi, ali za one koji traže alternativu, Mozilla Firefox browser je odlična opcija na Androidu.

PCPress.rs Image

Mobilni korisnici sada mogu da koriste ekstenzije koje poboljšavaju njihovo iskustvo surfovanja webom

Ako želite da koristite omiljene ekstenzije, već znate da Chrome za Android ne podržava dodatke. Najnovijom nadogradnjom, Firefox za Android je dodao preko 450 dodataka koji su sada dostupni korisnicima na stabilnoj grani.

U avgustu je Mozilla najavila da će ekstenzije označene kao kompatibilne s Androidom biti otvoreno dostupne korisnicima Firefox-a za Android pre kraja godine. Sada je taj dan stigao, i više od 450 ekstenzija je dostupno korisnicima Androida. Mozilla ima posebnu stranicu za Android ekstenzije, gde korisnici mogu pregledati i dodavati svoje omiljene dodatke aplikaciji.

Ima mnogo sjajnih ekstenzija koje možete izabrati, od blokatora sadržaja do alata za povećanje produktivnosti. Izdvajamo neke koji su nas posebno impresionirali:

  • Automatic AdSkipper pristupa blokiranju reklama na drugačiji način, preskačući video oglase na veb stranicama.
  • Dark Reader pruža tamni režim za svaku veb stranicu.
  • Tomato Clock je dodatak za upravljanje vremenom koji osigurava da radite i uzimate pauze tokom dana.
  • SingleFile čuva celu veb stranicu kao jedan HTML fajl.
  • Web Archives vam omogućava pregled arhiviranih i keširanih verzija veb stranica na mnogim browserima.
Pročitajte i:  Kako ponovo otvoriti zatvoreni tab u Google Chrome-u?

Firefox za Android je nekad podržavao ekstenzije, ali ponovno izgrađena aplikacija 2020. godine uklonila je širi spektar podrške za dodatke. Korisnici na stabilnoj grani bili su ograničeni na dodatke koji su bili deo programa Recommended Extensions.

Današnjom objavom, Mozilla ponovo uvodi otvoren ekosistem dodataka. Možete očekivati da će sada biti dostupno više dodataka za Android. Chrome i Safari dominiraju mobilnim pregledničkim pejzažem, pa slavimo svaku malu pobedu alternativnih browsera na mobilnim uređajima.

Izvor: Androidauthority

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,