MS Office 2021 biće objavljen 5. oktobra

Microsoft će novu verziju svog popularnog poslovnog paketa, Office 2021, objaviti 5. oktobra, istog dana kad bude lansiran i Windows 11. Kao i Office 2019 i prethodne verzije, Office 2021 će se prodavati sa trajnom licencom (a ne na principu pretplate), a biće dostupan za Windows i macOS platforme. Suštinski u pitanju je presek stanja softvera na Microsoft 365 platformi, pošto će Office 2021 verovatno uključiti sve ili bar većinu opcija koje su sukcesivno dodavane u Microsoft 365, trenutka od kada je izašao Office 2019.

office 2021

Ne zna se mnogo

Već danas je objavljena Office LTSC varijanta softvera, namenjena poslovnom okruženju, za klijente koji nemaju pristup, ili ne žele da pristupaju cloud-u.

U ovom trenutku još uvek ne znamo mnogo o svim unapređenjima koja će biti uključena u Office 2021. Očekuje se da će biti dodata podrška za dark mode, kao i da će i ovog puta biti objavljene 32-bitna i 64-bitna verzija. Takođe, znamo da će Microsoft pružati podršku za ovaj proizvod u narednih pet godina, jer je to već ranije objavio u svojim planovima.

Pročitajte i:  Mustafa Suleyman dolazi na čelo Microsoft Copilot-a

Za detalje o svim novitetima u Office 2021 paketu moraćemo da se strpimo još tri nedelje.

Izvor: TechCrunch

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,