Na E3 sajmu biće predstavljene Take-Two, Gearbox i WB igre

Sa početkom E3 2021, pre nešto više od nedelju dana, Electronic Software Association podelila je zvanični raspored četvorodnevnog virtuelnog događaja. ESA-ino emitovanje započinje sa predstavom od 13:00 časova u subotu, 12. juna, sa glavnim prezentacijama Ubisofta i Gearbox Entertainment-a koje slede kasnije tog dana.

otkazan e3 sajam

Microsoft i Bethesda domaćini virtuelne konferencije

Kao što je ranije najavljeno, Microsoft i Bethesda biće domaćini njihove zajedničke virtuelne konferencije 13. juna u 13:00. Istog dana, fanovi se takođe mogu radovati posebnoj prezentaciji kompanije Square Enix, kao i PC Gaming Show-u. U jednom trenutku tokom nedeljnog emitovanja, pojavit će se i Warner Bros Games. Nismo čuli mnogo od studija otkako je odložio Hogwarts Legacy do 2022. godine početkom godine. Očekujemo da bismo tada mogli ponovo da pogledamo utakmicu u njihovoj režiji.

14. juna biće održano više manjih prezentacija tokom dana, uključujući one iz izdavača Capcom i Grand Theft Auto, Take-Two Interactive. Do utorka, poslednjeg dana konferencije, možda ćete pomisliti da se možete uključiti, ali ako ste vlasnik Switch-a, želećete da odvojite vreme u podne, da uhvatite Nintendov E3 Direct.

Kompanija je rekla da će potrošiti oko 40 minuta razgovarajući o igrama koje će izaći kasnije ove godine. Pre nego što E3 2021 Awards Show sve pokrije, uslediće prezentacije Bandai Namco. Poslednja dva dana događaja, službeno emitovanje počinje u 11:00 ujutru. Ako raspored deluje pomalo tanko, ne zaboravite da se Summer Game Fest vraća 10. juna, a domaćin je obećao više od desetak svetskih gejming premijera.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,