BIZIT plus

Na Tinderu možete da dobijete pravu ljubav za 500 dolara

Tinder je zvanično predstavio svoju najekskluzivniju pretplatu — „Tinder Select“ — prema izveštaju Bloomberga. Ovaj elitni nivo sa plaćanjem do datuma koštaće one koji traže ljubav 500 dolara mesečno (ili 6.000 dolara godišnje — očigledno ovde nema velikih popusta) za pristup jedinstvenim funkcijama kao što su ekskluzivna pretraga i podudaranje.

PCPress.rs Image

Tinder Select nije dostupan svima

Ovo može zvučati smešno za širu javnost, i možda je to razlog zašto je Tinder odlučio da odloži da novi nivo bude dostupan svima. Tinder Select je ponuđen samo za manje od jednog procenta korisnika koje kompanija smatra „izuzetno aktivnim“. Tinder je rekao za Bloomberg da će otvarati aplikacije za Tinder Select na stalnoj osnovi, ali nije rekao tačno kada. Tinderovo ekskluzivno članstvo prvobitno je nagovešteno još 2019. godine.

Tinderova matična kompanija, Match Group, izvestila je da je direktan prihod aplikacije iznosio oko 475 miliona dolara u drugom tromesečju 2023. godine, što je porast od oko šest odsto u odnosu na prethodnu godinu. Međutim, broj ljudi koji su spremni da plate pretplatu na Tinder opao je četiri odsto na 10,5 miliona. Na City konferenciji početkom septembra, predsednik Match grupe Geri Svidler rekao je da misli da Tinder Select ima potencijal da utiče na ukupan prihod kompanije.

Pročitajte i:  Tinder otežava dobijanje plave verifikacione oznake 

Match Group se okušao u ekskluzivnim aplikacijama za sastanke kao što je „The League“, koju je kupila 2022. godine, tako da nije previše iznenađujuće što svoju vodeću aplikaciju uvodi i u ovaj prostor. Ali ako niste spremni za takvu vrstu obaveze (ako se čak i kvalifikujete), možete se odlučiti za druge pretplate na Tinder – Plus, Gold i Platinum, koje imaju mesečna članstva koja počinju od 20, 30 i 40 dolara, respektivno. Svaki nivo pruža različite ekskluzivne funkcije (Platinum članovi, na primer, mogu da pošalju poruku ko im se sviđa pre nego što se čak i podudaraju.)

Da li će ove plaćene verzije povećati vaše lične šanse za pronalaženje partnera, može se samo pretpostaviti. Srećom, Tinder (i većina konkurentskih aplikacija za sastanke) zadržavaju opcije neplaćenog članstva, tako da oni od nas bez 500 dolara mesečno za spaljivanje mogu nastaviti da koriste aplikaciju besplatno.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: