Nagrađene najbolje preduzetničke inovacije

Societe generale banka organizovala je nagradni konkurs pod nazivom „Generator” za najbolje preduzetničke inovacije. Pravo učešća na konkursu imali su svi zainteresovani pojedinci, timovi, preduzetnici ili pravna lica koji žele da pokrenu novi ili razviju postojeći biznis.

PCPress.rs Image

Projekat, koji je ocenjivao stručni žiri, trebalo je da bude izvodljiv, sa planom potrebnih resursa, ali i održiv, i s potencijalom da bude profitabilan.

Za najbolju inovaciju prvog konkursa „Generator” izabrana je „Rashlada – keep it cool”, pametni rashladni sistem koji štedi energiju, a tim inovatora „Food group” osvojio je glavnu nagradu od milion dinara.

U finalu se takmičilo deset timova od ukupno pristiglih skoro 800 prijava.

„Već 40 godina naše poslovanje u Srbiji raste, a taj rast ne bi bio moguć da se ne prilagođavamo trendovima. Primećujemo u našem svakodnevnom radu sa klijentima da je posvećenost inovacijama jako bitna. Odlučili smo još jače da podržimo razvoj inovacija kroz pokazivanje društvene odgovornosti. Generator platforma je nastala upravo kao rezultat te posvećenosti”, izjavila je predsednica Izvršnog odbora Societe general banke Marija Ruseva.

Pročitajte i:  Taktički generatori pokretani hidrogenom

Izvor:N1

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,