BIZIT plus

Povelja za izuzetnost dodeljena Kostiću i Rankoviću

Savez ekonomista Srbije uručio je Povelje za izuzetnost, nagrade koje tradicionalno dodeljuje istaknutim ličnostima srpske ekonomske i političke scene. Povelju za izuzetnost dobili su Jovan Ranković, profesor Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i predsednik MK Grupe Miodrag Kostić.

PCPress.rs Image

Kostiću je dodeljeno priznanje za izuzetan doprinos u oblasti poslovne ekonomije i menadžmenta, dok je Rankoviću uručeno priznanje za izuzetan doprinos u oblasti ekonomske teorije i politike.

„Imajući u vidu dobitnike povelje prethodnih godina, svakako da mi imponuje ovo priznanje, kako za mene lično, tako i za zaposlene u kompaniji koju predvodim više od 30 godina. Nagrade poput ove prijaju, ali vas i obavezuju da budete još bolji. Ponosan sam što je kompanija MK Group danas najsnažniji holding u Srbiji jer svojim radom i poslovnim rezultatima unapređujemo ekonomiju naše zemlje.”, izjavio je Miodrag Kostić.

Svečani skup upriličen je povodom 70 godina postojanja Saveza ekonomista Srbije u Biblioteci „Nikola Pašić“ na Ekonomskom institutu u Beogradu, a proslavi su prisustvovali ugledni privrednici.

Izvor: Beta

Facebook komentari: