BIZIT plus

Najavljen CE&HA sajam 2012

ceha Sajam računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata CE&HA (Consumer| Corporate Electronics & Home Appliances Fair) se ove godine održava od 13. do 16. septembra u halama 1 i 4 Beogradskog sajma.

Organizator sajma, kompanija DUKE & PETERSON i brojni izlagači najavljuju "veći, bolji i noviji" sajam, na kome će se posetioci upoznati sa najnovijim rešenjima iz oblasti računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata, a uz to se sjajno zabaviti i obaviti odličnu kupovinu.

Pored najnovijih računara, mobilnih telefona, televizora, video i audio opreme, u okviru CE&HA sajma će posebna pažnja biti posvećena i beloj tehnici, kao i svim vidovima kućnih aparata koji čine nezaobilazni deo modernog domaćinstva.

Pored zabave i atrakcija sa najnovijim tehničkim dostignućima na samim štandovima, najmlađi, ali i oni koji se i dalje tako osećaju, moći će da prisustvuju regionalnom finalu najvećeg svetskog takmičenja WORLD CYBER GAMES, na kome se očekuje preko 500 takmičara, koji će se nadmetati u najpopularnijim igricama.

Dok će u hali 1 dominirati računari i ostala zabavna elektronika, u hali 4 će posetioci videti najpoznatije proizvođače bele tehnike i kućnih aparata sa svojim najnovijim modelima, a kako najavljuju pojedini izlagači kuhinjskih aparata – deo njih će biti i u aktivnoj upotrebi na sajmu, što znači da će posetioci probati i razne specijalitete koji će se spremati na štandovima.

Pročitajte i:  Prodaja TikToka ili zabrana?

Naravno, kao i na prošlogodišnjem sajmu, većina izloženih uređaja će moći i da se kupi na licu mesta uz odlične sajamske popuste.

Izvor: CE&HA

Facebook komentari: