Top50 2023

Najavljena eSecurity konferencija 2019, treća po redu

Nakon dve međunarodne konferencije na temu IT bezbednosti i zaštite informacija, Udruženje eSigurnost najavljuje treću eSecurity konferenciju, koja će biti održana u periodu od 3. do 5. aprila 2019. godine u hotelu Holiday Inn u Beogradu.

Međunarodna eSecurity konferencija, kao jedan od značajnijih IT događaja u regionu, kojiokuplja veliki broj profesinalaca u oblasti informacione bezbednosti. Konferencija svake godine donosi veliki broj predavanja, hands-on demonstracija, workshop-ova o aktuelnim pretnjama, sofisticiranim tehnikama napada, digitalnom životu, internetu stvari, kao i naprednim sistemima zaštite. Konferencija je organizovana u tri dana tako da se prvog održavaju hands-on radionice, dok će drugi i treći biti namenjeni izlaganju i predavanju sponzora i predavanja po pozivu.

PCPress.rs Image

Posetioci konferencije su IT menadžeri, menadžeri informacione bezbednosti, stručnjaci u oblasti sajber kriminala i digitalne forenzike, kao i mnogi drugi zainteresovani za trendove i praktične savete u vezi zaštite informacionih sistema.

Više informacija o prvoj i drugoj konferenciji Udruženja eSigurnost možete videti na zvaničnom sajtu konferencije http://www.esecurity.rs/, a informacije o učesničkim paketima naći ćete na sledećem linku http://www.esecurity.rs/prijava.htm

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,