ASUS Zenbook

Top 50: Koji se Facebook profil najviše istakao u 2018. godini?

Za godinu dana na Internetu može dosta toga da se promeni, a društvene mreže su najbolji odraz svih promena. S tim na umu i PC Press tradicionalno sumira najbolje online stvari koje su se desile za godinu dana i organizuje dodelu Top 50 nagrada. U susret predstojećoj dodeli nagrada za 2018. godinu, ne bi bilo loše da se podsetimo ko su bili prošlogodišnji dobitnici.

PCPress.rs Image

U kategoriji društvene mreže imali smo pobednike za najbolji YouTube kanal, Instagram profil, ali naravno i najbolji Facebook profil. Prošle godine pobedu je odneo Facebook profil Pokreni se za posao. Za sve buduće preduzetnike ovo je prava adresa da se informišu i, uz pomoć FilipMoris i ENECO-a, realizuju svoju poslovnu ideju. Korisni saveti, inspirativne priče preduzetnika koji su uspešno realizovali poslovne ideje, stalne akcije “Pokreni se”, interakcija sa pratiocima, fotografije i video zapisi, doprineli su odluci stručnog žirija i PC Press-a da ova Facebook stranica pobedi u ovoj kategoriji.

Kako bismo izabrali ono što se ove godine izdvojilo kao najbolje na Internet sceni, potrebna nam je vaša pomoć, jer na osnovu vaših predloga, pravimo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri. Zato nam šaljite svoje predloge ovde jer samo tako možemo da budemo sigurni da će nagrade otići u prave ruke, to jest onima koji su ih zaista zaslužili.

Pročitajte i:  Reklame i loše igre s interneta

Do novog druženja, u videu ispod ili na zvaničnom YouTube kanalu PC Press-a, možete pogledati snimak sa prošlogodišnje dodele:

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , , , ,