ASUS ROG Flow

Najavljena konferencija EPA 2016

Srednja škola za ekonomiju, pravo i administraciju, EPA, organizuje svoju prvu godišnju konferenciju pod radnim nazivom Konferencija EPA 2016 koja će biti održana u Zadužbini Ilije M. Kolarca, Studentski trg br. 5, Beograd, 24. februara 2016. godine, u vremenu od 10:00 do 14:00 sati.

Tema konferencije je „Informaciono- komunikacione tehnologije u obrazovanju- stub razvoja društva zasnovanog na znanju“.

IKT u obrazovanju- stub razvoja društva zasnovanog na znanju

Konferencija EPA 2016 namenjena je obrazovnim institucijama i svima onima koji na različitim nivoima angažovanja učestvuju u procesu obrazovanja: onima koji kreiraju obrazovne programe, onima koji te programe realizuju, kao i korisnicima obrazovnih metodologija, sadržaja i sredstava. Takođe, namenjena je i onima koji imaju da ponude rešenja za potrebe savremenog obrazovanja zasnovana na primerenijim normativnim i programskim predlozima, metodologijama i novim informaciono komunikacinim tehnologijama.

Na konferenciji će se kroz stručna saopštenja zaposlenih u obrazovnim ustanovama i privredi izneti pozitivna iskustva u primeni IKT u obrazovanju.

Konferencija je prijavljena Zavodu za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja kao stručni skup, a podršku Konferenciji za sada su potvrdili: Udruženje E- razvoj, Privredna komora Beograda, Asocijacija informatičkih društava Srbije- JISA, Kolarčeva zadužbina, Normasoft, Pedagoško društvo informatičara Srbije, Društvo za informatiku Srbije i PC Press.

Prijavu možete obaviti na sajtu škole www.skolaepa.com, slanjem poruke na kontakt@skolaepa.com

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , ,