BIZIT plus

Najbolje aplikacije za hvatanje beleški: OneNote

Odavno smo zatrpani informacijama, pa je skoro nemoguće da se zapamti sve ono što bi kasnije moglo da bude korisno. Stvari su se nekada zapisivale na papir, ali je to vreme prošlo. Danas tražimo efikasne programe i aplikacije koje mogu da nam pomognu u čuvanju i organizovanju važnih informacija.

PCPress.rs Image

Microsoft aplikacija OneNote ima gomilu korisnih funkcija. Svaka beleška je nova stranica i može da sadrži različite medije – tekst, audio i video zapise, crteže, slike, tabele i drugo. Stranice se organizuju u sekcije, a ove u zasebne celine, a na osnovu teme. Ako koristite i druge Microsoft proizvode, na primer Outlook, možete da sinhronizujete OneNote sa njima – tako na primer može da beleži sastanke iz Outlook-a.

Kao i Evernote, i OneNote ima toliko funkcija da se ponekad čini da ih je previše. Najveća razlika je u tome što je OneNote potpuno besplatna, pa je na listi korisnih aplikacija za hvatanje beleški. Korisnicima nudi niz opcija za brzo i lako zapisivanje važnih stvari, što je korisno svakome na ovom svetu.

Pročitajte i:  Najbolje aplikacije za hvatanje beleški: Joplin

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *