Najbolje Star Wars igre: Battlefront II

U maju se obeležava dan Ratova zvezda, pa svi već znaju za „May the 4th be with you“. Radi se o tradiciji koju poštuju svi ljubitelji franšize, ali i o dobrom trenutku da se podsetimo koje su to najbolje video igre s junacima iz ovog serijala.

PCPress.rs Image

Jedna od njih je sigurno i Star Wars: Battlefront II iz 2005. godine. U pitanju je pucačina u trećem licu, klasični Star Wars naslov koji je između ostalog postao popularan i zbog velikog broja modova i opcija. Najvatreniji obožavaoci tvrde da im je igra ispunila snove iz detinjstva – da uđu u film i započnu svoju avanturu, nabave sopstvenu svetlosnu sablju i krenu u obračun s neprijateljima.

U oktobru 2021. godine je u okviru igre primećena jedna zanimljiva greška. Radi se o tome da su svi junaci u Star Wars Battlefront II postali neuništivi, budući da zbog greške niko nikoga nije mogao da ubije. Igrači su se žalili na novonastalu situaciju, a neuništivi su bili i njihovi avatari, ali i likovi koji ne učestvujuu igri (NPC). Iako neuništivost na prvu zvuči dobro, igra se pretvorila u nešto što nema baš puno smisla, ali je problem u međuvremenu saniran.

Pročitajte i:  Stižu video igre u kojima će AI generisati svaki piksel

Izvor: Kotaku

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,