Najbolje Super Bowl reklame (2019)

Super Bowl LIII je došao i prošao. New England Patriots i LA Rams su se borili za titulu, ali ono što nas najviše zanima je način na koji kompanije koriste ovaj planetarni događaj u marketinške svrhe. Zato vam predstavljamo najbolje Super Bowl reklame koje su i ovog puta pomerile standarde.

Najbolje Super Bowl reklame 2019

Kao i svake godine u reklame za Super Bowl se ulažu ogromne pare jer je emitovanje stvar prestiža. Kako i ne bi, kada 30 sekundi u okviru reklamnog bloka košta 5,25 miliona dolara! Za najbolje Super Bowl reklame tradicionalno se angažuju najpoznatiji holivudski glumci koji reklamiraju obično grickalice, pivo, ali i Amazon proizvode.

Najbolje Super Bowl reklame za filmove i serije

Naravno, tu su i neizbežni TV spotovi za najpopularnije filmove koji se očekuju u narednom periodu. Ove godine je opet Marvel bio u prvom planu sa spotom za Avengers: End Game, filmom koji će ove godine biti sigurno najgledaniji na svetu. Tu je i najava za novu Zonu sumraka, ali i filmove i serije koje nas očekuju u narednom periodu.

Pročitajte i:  Amazon otpušta nekoliko stotina radnika u Prime Video sektoru

Amazon Super Bowl LIII reklama

Amazon je ove godine odlučio da ne štedi, već da uz pomoć Harisona Forda i drugih holivudskih zvezda promoviše Amazon Alexa program. Iz reklamnog spota ćete saznati šta se desilo sa “Beta programom za testiranje” koje su navodno dobile poznate ličnosti.

Game of Thrones Bud Light reklama

Šta se desi kada se ukrsti lagano pivo i teški zmajevi? Saznajte u reklami koja promoviše finalnu Game of Thrones sezonu, ali i čuveno američko lagano pivo.

Najduhovitije Super Bowl 53 reklame

I dok je finale američkog fudbala bilo ne previše kvalitetno, reklame opet nisu razočarale. Pored gore pomenutih hitova, i ostali su se potrudili da se o njihovim reklamama priča. Ovo su preostale najbolje Super Bowl reklame:

IT kompanije tradicionalnospremaju reklame za veliko finale, što čine iz godine u godinu. Ako vam nije dosta reklama, podsetite se najboljih Super Bowl 52 promo spotova.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,