Najnovija generacija Lenovo radnih stanica ThinkStation serije 30

thinkstation c30 Lenovo je najavio ThinkStation S30, C30 i D30 – tri nove radne stanice opremljene najnovijim Intel ® Xeon ® E5 procesorima koji poboljšavaju produktivnost i pouzdanost . Ove najnovije ThinkStation stanice mogu se pohvaliti funkcionalno unapređenim i inovativnim dizajnom, a pružaju mirno, pouzdano i moćno rešenje koje ispunjava teške računarske zahteve specijalizovanih profesionalaca u kompjuterski podržanom dizajniranju (CAD) i inženjeringu, filmu i animaciji, finansijskim uslugama i zdravstvu.

Na radnim stanicama su najnovije tehnologije visokih performansi sa raznim opcijama u okviru svakog modela, uključujući:

· Izbore najnovijeg Intel® Xeon E5 1600/2600 procesora za bržu multi-core obradu

· Profesionalnu NVIDIA® Quadro® grafičku karticu i Maximus podršku za korišćenje NVIDIA® Telsa® kompjuterskih kartica

· Brže performanse uz podršku za do 256GB 1600MHz DDR3 memorije i 10 puta bržu transfer stopu sa USB 3.0

· Sveobuhvatnu ISV sertifikaciju uključujući najnovije verzije ključnih ISV aplikacija širom vertikalnih tržišta kako bi obezbedili aplikativnu podršku

Uz veliku snagu i performanse, Lenovo ThinkStation stanice S30, C30 i D30 izuzetno su energetski efikasne i ekološke. Nude i do 90 odsto efikasnosti energije, imaju sertifikat Energy Star 5.2 i funkciju 80 Plus zlatno napajanje. Ekološki dizajn takođe se odnosi i na spoljašnjost, koja se pravi od do 65 odsto recikliranih materijala.

Pročitajte i:  Lenovo najavljuje prvi laptop na svetu sa LPDDR5x memorijskim modulima LPCAMM2

C30 ISV sertifikovan i nagrađivani patent dizajn i rashladna tehnologija omogućavaju da isporuči maksimalnu snagu na manje prostora. C30 karakterišu tri-channel hlađenje, držeći njene komponente da rade hladnije od ostalih dual procesorskih radnih stanica i povećanje ukupne pouzdanosti.

Za one sa najintenzivnijim kompjuterskim izazovima i potrebama, od 3D dizajna proizvoda i animacije teških brojčanih podataka i razvoj softvera, Lenovo ThinkStation D30 može da preuzme najveće projekte. Osnažen najnovijom generacijom do 8-Core Intel ® Xeon ® E5 2600 procesora, zajedno sa do dve NVIDIA ® Quadro ® 6000 kartice, D30 dizajnirana je da pomogne profesionalcima da pomere granice obrade.

Lenovo D30 podržava do 16 DIMM i 1600 MHz memorijske performanse omogućavajući korisnicima da lako obavljaju više zadataka. D30 je takođe dizajniran da bude izuzetno pouzdan i da obezbedi prijatno radno okruženje, sa tri-channel sistema za hlađenje, koje održava mašinu hladnom iznutra i tihom spolja.

Izvor: Lenovo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,