Najnoviji broj magazina PC dostupan u digitalnoj čitaonici

U digitalnoj čitaonici dostupno je najnovije izdanje magazina PC, broj 260. U najnovijem broju možete čitati o mnogim zanimljivim temama iz IT&C sveta, kao i sveta poslovnih rešenja, za koja više i ne treba naglašavati da pripadaju IT domenu, budući da se sa procesom digitalizacije to jednostavno podrazumeva.

PCPress.rs Image

Između ostalog, u novom broju možete čitati:

  • Televizori za 2019. godinu
  • Bizit 2018: Dva vedra cloud dana
  • Office 2019: Male velike promene
  • Samsung A9: Igra četiri kamere
  • Agilni razvoj: Prečica do savremenog softvera
  • Otvoreni podaci u domaćoj radinosti
  • Poslovni softver u malim preduzećima

Kako je praznična sezona idealna za kupovinu novog televizora, testirali smo nekoliko vrhunskih modela koji zaslužuju našu preporuku. Tu je i izveštaj sa BIZIT 2018 manifestacije, dvodnevnog događaja u organizaciji redakcije PC Press-a, koji je okupio više stotina predstavnika firmi, javnih institucija, obrazovnih sistema, kako bi svi zajedno razmotrili da li smo i koliko spremni za novu industrijsku revoluciju. Office 2019 je postao dostupan, te je sasvim logično da razmotrimo šta ima novo u najpopularnijem poslovnom softveru današnjice.

Pročitajte i:  Desktop PC: za i protiv

PCPress.rs ImageTakođe, čeka vas veliki broj interesantnih testova, među kojima se izdvajaju Samsung Galaxy A9 sa čak četiri zadnje kamere, odličan 32-inčni zakrivljeni AOC gejming monitor, bežične HyperX Cloud Flight slušalice, elegantan i zaokružen Nokia 7.1 mobilni telefon, ali i Samsung Galaxy Watch, najnovija kreacija južnokorejskog giganta. Možete i naučiti štošta uz priče o agilnom razvoju i poslovnom softveru u malim preduzećima.

Najnoviji broj možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici! Osim čitanja kompletnog broja putem pretplate, tradicionalno kreiramo specijale sa najzanimljivijim temama iz svakog broja, koji su dostupni za čitanje potpuno besplatno, te stoga budite uz PC Press u narednim danima kada ćemo vas obavestiti o izlasku specijala!

 

Facebook komentari: