Najtraženiji Motorola telefon sada ima još povoljniju cenu

Cena Motorole g72 snižena je sa 37.990 rsd (8/128GB) na 34.990 rsd kod svih prodajnih partnera, dok se kod operatora može pronaći i po znatno nižoj ceni u zavisnosti od paketa koji koristite.

PCPress.rs Image

Motorola g72 predstavlja odličan izbor za sve koji traže pristupačan telefon koji za svoju cenu ne pravi nikakve kompromise po pitanju mogućnosti.

Motorola g72 je deo kompanijine budžetne g serije, ali brz pogled na specifikacije otkriva da njegove mogućnosti prevazilaze očekivanja koja većina ima kada je ovaj segment telefona u pitanju.

PCPress.rs Image

Kompanija sa sedištem u Čikagu ovaj model opremila je 108MP sistemom kamera, 6.6-inčnim pOLED displejom koji prikazuje više od milijardu boja, stereo zvučnicima i TurboPower 30W brzim punjenjem.

Sa novom cenom, Motorola g72 sada je još pristupačnija, a njene performanse zadovoljiće i najzahtevnije korisnike.

MediaTek Helio G99 procesor uparen sa 8/128GB memorije pruža vam mogućnost gledanja video sadržaja u visokoj rezoluciji, igranja omiljenih igara i korišćenja velikog broja aplikacija u isto vreme bez ikakvih problema.

PCPress.rs Image

Novi 6nm čip donosi 20% bolju produktivnost u igrama i veoma je energetski efikasan, čak i pod najvećim opterećenjima.

Pročitajte i:  Svi Motorola telefoni u 2024. godini imaće Corning Gorilla Glass

Ono što se odmah izdvaja po vađenju telefona iz kutije svakako je 6.6-inčni pOLED displej sa visokim 120Hz osvežavanjem ekrana. pOLED displeji smatraju se naprednom tehnologijom koja, ne samo da pruža izuzetnu reprodukciju boja, već štedi i bateriju.

Kvalitet displeja dolazi do izražaja prilikom pravljenja fotografija uz pomoć 108MP sistema sa tri kamere. Na raspolaganju imate glavni 108MP senzor (što je i dalje retkost u ovom cenovnom rangu), 8MP ultraširoku kameru i 2MP makro senzor.

PCPress.rs Image

Još jedan detalj pozajmljen sa znatno skupljih modela je i optička stabilizacija slike koja uklanja sva podrhtavanja kamere prilikom slikanja i pravljenja video sadržaja kako bi sve bilo glatko i izuzetno oštro.

Za odličan zvuk video materijala, ali i svih drugih multimedijalnih sadržaja, staraju se stereo zvučnici i Dolby Atmos tehnologija, ali i 3.5mm džek koji omogućava korišćenje žičanih slušalica.

PCPress.rs Image

Motorola je ovaj model zaokružila velikom 5.000mAh baterijom kako biste maksimalno dugo mogli da uživate u svemu što on nudi.

Model g72 nudi sve ono što telefon u ovom cenovnom rangu treba da ima, ali i znatno više od toga, i samim tim se nameće kao jedna od najboljih kupovina u ovom trenutku.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,