Najveće ažuriranje WhatsApp-a u poslednjih nekoliko godina sada je dostupno na vašem telefonu 

Ogromna nadogradnja je upravo uvedena na WhatsApp i to je jedna od najvećih koje je kompanija u vlasništvu kompanije Meta ikada objavila.

PCPress.rs Image

WhatsApp je prošlog meseca najavio veliku promenu u svojoj aplikaciji za čet

Ova ogromna promena utiče na broj ljudi koje sada možete da dodate u grupni čet sa WhatsApp-om povećavajući ih za dvostruko više od uobičajenog iznosa. To znači da korisnici sada mogu uključiti 512 kontakata prilikom kreiranja grupnog četa umesto prethodnih 256. Prema timu servisa za razmenu poruka, ovo povećanje je dodato zbog povratnih informacija od obožavalaca popularne aplikacije. Da biste proverili da li je vaš WhatsApp nadograđen, jednostavno pokrenite novi grupni čet, a zatim proverite “Add Participants” setting na vrhu ekrana. Ako vidite 0/512, znate da imate ažuriranu verziju aplikacije.

Ako i dalje vidite 256 učesnika, uverite se da ste ažurirali WhatsApp preko Android i Apple App prodavnica – takođe je vredno napomenuti da kompanija polako objavljuje ovu nadogradnju širom sveta, tako da je neki korisnici mogu dobiti pre drugih. Uz tu nadogradnju grupnog četa, WhatsApp je nedavno dodao još dve funkcije svojoj platformi, uključujući mogućnost slanja većih datoteka. Do nedavno, korisnici su mogli da prilažu samo fajlove veličine 100 MB, ali je sada povećana na izdašnijih 2 GB. To znači da će sada biti mnogo lakše slati video zapise i velike fajlove širom WhatsApp mreže.

Pročitajte i:  Apple planira renoviranje Mac linije sa M4 čipovima

Konačno, WhatsApp je sada dodao reakcije. Ova promena je skoro identična drugim uslugama za čet, kao što je Apple-ov iMessage, sa korisnicima koji sada mogu brzo da dodaju emodžije na svaki balončić za ćaskanje. To znači da poruci možete brzo dodati palac gore ili srce umesto da kucate odgovor. „Uzbuđeni smo što možemo da podelimo da su reakcije emodžija sada dostupne u najnovijoj verziji aplikacije“, dodala je firma. „Reakcije su zabavne, brze i smanjuju preopterećenje u grupama. Nastavićemo da ih poboljšavamo dodavanjem još šireg spektra izraza u budućnosti.

Izvor: Express

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,