Top50 Glas publike

WhatsApp – mogućnost preimenovanja povezanih uređaja

WhatsApp sada uvodi mogućnost preimenovanja povezanih uređaja u poslovne naloge koji koriste najnovije verzije WhatsApp beta za Android i iOS!

PCPress.rs Image

Moguće je imenovati do 10 uređaja

WhatsApp Premium je opcioni plan pretplate koji nudi dodatne funkcije poslovnim nalozima. Zahvaljujući WhatsApp Premium-u, preduzeća će moći da povežu i imenuju do 10 uređaja sa istim WhatsApp nalogom, a takođe mogu da kreiraju ličnu prilagođenu poslovnu vezu. Ali postoji ispravka: čini se da je mogućnost preimenovanja povezanog uređaja besplatna funkcija (tako da nije deo plana pretplate) pošto je danas uvedena u neka preduzeća! Sada smo u mogućnosti da preimenujemo povezane uređaje: ovo je moguće odmah nakon povezivanja novog uređaja sa WhatsApp nalogom, ili ga možete preimenovati kasnije otvaranjem WhatsApp Settings > Linked Devices > Device > Name.

Mogućnost dodeljivanja prilagođenog imena našim povezanim uređajima je još jedan poslovni alat koji pomaže preduzećima da razumeju kome uređaj pripada, i nije dostupan standardnim WhatsApp nalozima. Pored toga, takođe treba da znate da:

  • Kada odaberete prilagođeno ime za povezani uređaj, ono je privatno tako da vaši klijenti neće moći da ga vide.
  • WhatsApp takođe uvodi renovirani interfejs za povezane uređaje na iOS-u i Android-u, dostupan za poslovne naloge.
Pročitajte i:  Kako blokirati kontakt na WhatsApp-u

WhatsApp od 4. juna uvodi ovu funkciju za beta korisnike. Obavezno ažurirajte WhatsApp na najnoviju dostupnu beta verziju da biste dobili ovu funkciju i ako nije dostupna za vaš nalog, sačekajte neka druga ažuriranja jer će biti objavljena za više korisnika u narednim nedeljama.

Izvor: Wabetainfo

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,