Data centri 2024

WhatsApp – mogućnost preimenovanja povezanih uređaja

WhatsApp sada uvodi mogućnost preimenovanja povezanih uređaja u poslovne naloge koji koriste najnovije verzije WhatsApp beta za Android i iOS!

PCPress.rs Image

Moguće je imenovati do 10 uređaja

WhatsApp Premium je opcioni plan pretplate koji nudi dodatne funkcije poslovnim nalozima. Zahvaljujući WhatsApp Premium-u, preduzeća će moći da povežu i imenuju do 10 uređaja sa istim WhatsApp nalogom, a takođe mogu da kreiraju ličnu prilagođenu poslovnu vezu. Ali postoji ispravka: čini se da je mogućnost preimenovanja povezanog uređaja besplatna funkcija (tako da nije deo plana pretplate) pošto je danas uvedena u neka preduzeća! Sada smo u mogućnosti da preimenujemo povezane uređaje: ovo je moguće odmah nakon povezivanja novog uređaja sa WhatsApp nalogom, ili ga možete preimenovati kasnije otvaranjem WhatsApp Settings > Linked Devices > Device > Name.

Mogućnost dodeljivanja prilagođenog imena našim povezanim uređajima je još jedan poslovni alat koji pomaže preduzećima da razumeju kome uređaj pripada, i nije dostupan standardnim WhatsApp nalozima. Pored toga, takođe treba da znate da:

  • Kada odaberete prilagođeno ime za povezani uređaj, ono je privatno tako da vaši klijenti neće moći da ga vide.
  • WhatsApp takođe uvodi renovirani interfejs za povezane uređaje na iOS-u i Android-u, dostupan za poslovne naloge.
Pročitajte i:  Ažuriranje WhatsApp-a: evo kako da mnogo brže pronađete svoje poruke

WhatsApp od 4. juna uvodi ovu funkciju za beta korisnike. Obavezno ažurirajte WhatsApp na najnoviju dostupnu beta verziju da biste dobili ovu funkciju i ako nije dostupna za vaš nalog, sačekajte neka druga ažuriranja jer će biti objavljena za više korisnika u narednim nedeljama.

Izvor: Wabetainfo

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,