BIZIT plus

Navigacija u okviru Google Mapsa dostupna i u Srbiji

Navigacija u okviru Google Maps aplikacije za mobilne uređaje dostupna je sada i u Srbiji na Android pametnim telefonima i tabletima.

navigacijaMeđu karakteristikama navigacije koje su iz Googlea izdvojili nalaze se:

 Pretraživanje: Pretraga restorana, kompanija, atrakcija i još mnogo toga u vašoj blizini. Pronađite traženu lokaciju i pročitajte preporuke i opise.

 Navigacija: Google Maps Navigation (Beta) koristi vezu sa internetom kako bi bile prikazane najnovije mape nudeći glasovnu navigaciju. Google alatka za navigaciju redovno se ažurira najsvežijim podacima sa Google Maps, što znači da korisnici neće morati da kupe nove unapređene verzije mapa ili da manualno ažuriraju svoje uređaje. Više ne morate da gledate ekran telefona kako biste pratili rutu, možete jednostavno da slušate glasovne instrukcije.

Osmišljena za tablet: Osmišljena za tablete, nova aplikacija donosi sve pogodnosti za Android tablete, čime je istraživanje sveta iz komfora dnevne sobe jednostavnije i zabavnije.

Kritike: Postoji novi princip ocenjivanja sa 5.0 zvezdica koji vam daje brzi pregled toga kako vaši prijatelji i drugi ocenjuju restorane, barove i kafiće.

Pročitajte i:  Google najavljuje 25 miliona eura za unapređenje AI u Evropi

“Volimo da vam pomažemo u pronalaženju odličnih lokacija. Kako sve više nas koristi mobilne telefone i tablete u svakodnevnom životu, informacije koje su nam korisne nisu više usmerene na ono što nam treba već gde bismo to mogli pronaći. Današnje predstavljanje je uzbudljiv je korak napred za Google maps – onaj koji će vam, nadamo se, ubrzati i pojednostaviti istraživanje i otkrivanje mesta na koja želite da idete”, navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije Google.

Facebook komentari: