NBC pokrenuo svoju besplatnu striming uslugu za vesti

NBC je pokrenuo samostalnu uslugu striminga vesti. NBC News Now je besplatan striming servis koji će omogućiti emitovanje vesti između 15:00 i 23:00 po vremenskoj zoni istočne obale SAD-a. Usluga će biti dostupna preko veba kao i putem aplikacije NBC News za uređaje kao što su Apple TV i Roku uz mobilne uređaje.

Budući da ne postoji pretplata za uslugu, gledaoci će morati da se pomire sa oglasima i reklamama. Gledaoci će imati priliku da dožive mešavinu live-programa koji podržava oglase i koji će sadržati i vesti i segmente u zakazano vreme, kao i unapred snimljene intervjue i još dosta toga.

Radno vreme je u početku ograničeno, ali NBC je prethodno pomenuo ideju o pružanju stalnog sadržaja kroz uslugu. NBC rasi po ugledu na ABC i CBS sa svojom besplatnom uslugom striminga vesti.

Ideja je da se obezbedi usluga prenosa vesti za one koji ne žele tradicionalnu vezu sa kablovskom televizijom, ali ne bi imali ništa protiv da prate vesti. Međutim, ostaje da se vidi da li će NBC News Now moći da povuče značajan broj gledalaca svojim informativnim programom.

Pročitajte i:  Filmovi sa striming servisa i dalje će ulaziti u konkurenciju za Oskara

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:

SBB

Poljoprivreda 2019
Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.