Neon Cyborg Cat Club: Muzikalne mačke roboti

Mnogo je scenarija koji predviđaju da će čovečanstvo u bližoj, ili nešto daljoj, budućnosti samo sebe uništiti. Iza toga će ostati napušteni gradovi, ruševine i svet bez ljudi.

PCPress.rs Image

Jedna igra poigrava se upravo ovim šablonom, samo što se u toj distopiji nešto mrda. Mačke, tačnije šest mačaka koje lutaju po jednom napuštenom stanu. Neobični sjaj u očima odaje da se ne radi o običnim životinjama, već o robotima. U pitanju je igra Neon Cyborg Cat Club koja i nije igra, već neobično iskustvo. Mačke Sebby, Rufus, Stevie, Dazzle, Mimi i Wilbur šetaju po prostoru koji odiše Blade Runner atmosferom. Ne preduzimaju ništa posebno, uglavnom samo ono što mačke obično rade – trče, leže, zavlače se iza nameštaja, ali se tokom tih običnih akcija kreira neobičan soundtrack koji pruža portal za bekstvo iz realnog sveta. Igrač može da izabere koliko mačaka želi u sobi, što menja i zvučnu pozadinu koja nastaje kada mačke hodaju po svetlećim kvadratima koji pokrivaju pod.

Igra nema dramatične preokrete – samo mačke koje prave ambijentalnu muziku, pa verovatno nije za one koji tragaju za uzbuđenjem.

Pročitajte i:  Epic Games vam poklanja ovu odlično ocenjenu igru

Izvor: PC Gamer

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,