Netflix gasi Basic paket u SAD-u i Velikoj Britaniji

Netflix je uklonio svoj Basic paket od 10 dolara u SAD-u i Velikoj Britaniji. Kompanija je ažurirala svoju stranicu Planovi i cene kako bi navela da novi članovi i članovi koji se ponovo pridružuju u SAD-u i Velikoj Britaniji više neće moći da se prijave za Basic paket.

PCPress.rs Image

Basic paket prvobitno ugašen u Kanadi

Gigant za striming je prvobitno odbacio paket u Kanadi, gde su korisnici obično prvi koji doživljavaju promene u usluzi. To je takođe bila jedna od zemalja u kojoj je Netflix započeo svoje suzbijanje deljenja lozinki, koje je kompanija na kraju primenila širom sveta. Netflix već neko vreme usmerava svoju publiku ka Standard paketu sa podrškom za oglase.

Novi korisnici i korisnici koji se ponovo pridružuju u SAD-u i Velikoj Britaniji moraće da plate najmanje 15,49 dolara i 11 funti mesečno, ako ne žele da njihovo iskustvo striminga bude prekinuto oglasima. Standard paket podržava strimovanje na dva uređaja istovremeno i može da strimuje sadržaj u Full HD rezoluciji. Takođe omogućava korisnicima da preuzimaju sadržaj za gledanje van mreže na dva uređaja i daje im mogućnost da dodaju dodatnog člana koji ne živi sa njima uz dodatnu naknadu.

Pročitajte i:  Netflix radi na Minecraft animiranoj seriji

Ipak, Basic paket je dobro funkcionisao za one kojima ne smeta HD strimovanje na jednom uređaju, samo žele da preuzmu sadržaj na jedan telefon ili tablet i ne moraju da dodaju dodatnu osobu na svoj nalog. Ako novi članovi ne žele da plate više od 5 dolara za Standard paket, sada moraju da se zadovolje sa paketom koji podržava oglase koji košta 7 dolara mesečno u SAD i 5 funti u Velikoj Britaniji. Podržava Full HD strimove i gledanje na dva uređaja istovremeno, ali nema gledanje van mreže i opciju dodavanja člana.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: