N Central domination

Netflix naručio WW2 serijal sa revolucionarnom animacijom

Netflix je objavio da je naručio ratnu dramu pod naslovom The Liberator – serijal koji će se sastojati iz četiri dela, i koji će se baviti Drugim svetskim ratom. Najzanimljivije je ipak to što će ova serija biti prva koja će nastajati zahvaljujući Trioscope Enhanced Hybrid animaciji, koja kombinuje CGI efekte sa igranim delovima, a kako bi proizvela atmosferu grafičkog romana.

PCPress.rs Image

Trioscope je nastao u saradnji vizuelnog umetnika Grzegorza Jonkajtysa, i L. C. Crawlija, koji stoji iza filmova Pan’s Labyrinth, Pacific Rim i The Revenant, a The Liberator će postati prva serija koja će koristiti novu tehnologiju. Zasniva se na romanu Alexa Kershawa – The Liberator: One World War II Soldier’s 500-Day Odyssey, koji prati oficira Felixa Sparksa na putu od Oklahome ka Evropi koju su okupirali nacisti.

PCPress.rs Image

Netflix još uvek nije objavio kada će nova animirana drama stići do gledalaca, ali je sigurno da se radi o sadržaju koji će bitno promeniti gledalačko iskustvo, što je polje na koje je Netflix kročio još pre nekog vremena.

Pročitajte i:  Netflix širi svoj portfolio usluga i na video igre

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,