BIZIT plus

Netflix objavljuje remasterovanu verziju World of Goo

World of Goo, hit igra zasnovana na fizici od strane indie programera 2D Boy, remasteruje se za mobilne uređaje isključivo za Netflix. Kada bude pokrenuta 23. maja, možete da je igrate besplatno, bez oglasa pri kupovini u aplikaciji, i bez obzira na nivo članstva.

PCPress.rs Image

Igra optimizovana i za velike TV ekrane

Fizička igra je prvi put lansirana 2008. za Microsoft Windows i Wii pre nego što je stigla do Android i iOS, Mac OS, Linux i Switch u godinama koje su usledile. Da biste osvojili nivo u igri, moraćete da koristite loptice od masti da izgradite strukture i pređete preko jama, brda i drugih prepreka.

Remaster i dalje sadrži iste nivoe, zagonetke i oblasti, ali je umetnost ažurirana da udvostruči rezoluciju originalne igre. Takođe je optimizovan za moderne veličine ekrana tako da bi izgledao dobro na bilo kom uređaju. Igra će sačuvati vaš napredak na različitim uređajima, ali imajte na umu da prati svaki profil posebno.

Još u martu, Netflix je najavio svoje planove da doda još otprilike 40 naslova u svoju biblioteku igara, u nadi da ćete pronaći barem jedan koji vam se sviđa. Tada je Netflik naveo da korisnike uglavnom privlače tri specifične vrste igara, a World of Goo odgovara tim kategorijama.

Pročitajte i:  TikTok-ova native aplikacija stiže za Vision Pro

Izvor: Engadget

Facebook komentari: