Netflix očekuju ozbiljne promene tokom 2019. godine

Sledeća godina bi Netflix korisnicima mogla da donese ozbiljne promene, budući da 50 najpopularnijih filmova i serija dolazi od kompanija poput NBCUniversal i WarnerMedia koje planiraju pokretanje sopstvenih servisa.

PCPress.rs Image

Tako bi promene mogle da utiču na korisničko iskustvo, naročito kada se radi o ljubiteljima najgledanijih filmova i serija, te eksperti tvrde da problem nije ni malo naivan, budući da je za 2019. godinu najavljena serija novih servisa za emitovanje sadržaja, što znači da će vlasnici najpopularnijih Netflix sadržaja svoje filmove i serije verovatno preseliti na sopstvene servise. Problem je i u tome što 50 najgledanijih filmova i serija na Netflix-u čini 42% od ukupnog broja poseta, a sve je više korisnika koji prete da će napustiti Netflix u slučaju da se njihovi omiljeni programi presele na drugu lokaciju.

PCPress.rs Image

Prosečan korisnik će biti u mogućnosti da se pretplati na jedan, eventualno dva servisa, te ostaje da se vidi kakvu će sudbinu dočekati Netflix u tom bogatstvu od novih izbora.

Izvor: BGR

Facebook komentari:
Pročitajte i:  A1 Srbija prvi operator koji svojim korisnicima donosi Netflix
Računari i Galaksija
Tagovi: