Netflix se udružuje sa Nike Training Clubom da strimuje video zapise o vežbanju

Netflix je objavio da je partner sa Nike Training Clubom.

PCPress.rs Image

Da biste gledali ove video snimke, sve što treba da uradite je da potražite „Nike“ na početnom ekranu i spremni ste

Servis za striming sadržaja će objaviti Nike video zapise o vežbanju za sve pretplatnike na Netflix (i Android i iOS) 30. decembra. Ovi video snimci će voditi korisnike kroz njihove wellness strategije i programe vežbanja. Netflix će objaviti video snimke treninga Nike Training Cluba za sve pretplatnike. Netflix potvrđuje da će ovi video snimci biti dostupni na nekoliko jezika i da će biti objavljeni u dve serije. Ovo su epizode ​​(30 sati ukupnog sadržaja) koje će biti objavljene na Netflix-u:

  • Kickstart Fitness with the Basics (13 epizoda)
  • Two Weeks to a Stronger Core (7 epizoda)
  • Fall in Love with Vinyasa Yoga (6 epizoda)
  • HIT & Strength with Tara (14 epizoda)
  • Feel-Good Fitness (6 epizoda)

Da biste gledali ove video snimke, sve što treba da uradite je da potražite „Nike“ na početnom ekranu i spremni ste. Pre toga, video snimci Nike Training Cluba bili su dostupni samo na pametnom telefonu, pa se uz pomoć HDMI kabla ili AirPlay-a ili Chromecast-a, moglo emitovati na TV-u. Netflix će objaviti 30 sati video snimaka treninga Nike Training Club-a.

Pročitajte i:  Google dodaje ocene uz nove AI alate za kupce 

Za neupućene, aplikacija Nike Training Club, koju vode Nike sertifikovani treneri, nudi „niz opcija za ljude svih nivoa kondicije, uključujući trening snage, jogu i vežbe visokog intenziteta“. Pokrenut je 2009. godine i počeo je da podržava Apple Watch još 2018. Od korisnika traži svoje fitnes ciljeve i nudi im prilagođene video zapise o vežbanju, savete i motivaciju da ih postignu. Aplikacija je takođe dodala vežbe za osobe sa invaliditetom ranije ove godine.

Prema Netflix postu na blogu, „Nije uvek lako motivisati se da vežbate, ali opcija da osetite adrenalin i zatim direktno pređete u jednu od svojih omiljenih emisija ima određenu privlačnost. A sada, to je upravo ono što možete da uradite: neposredno pre nove godine, članovi Netflix-a će moći da strimuju fitnes sadržaj iz Nike Training Cluba po prvi put.“

Izvor: Bgr

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,