Nikolas Kirkvud dizajnira dodatke za Galaxy Note 3

Kompanija Samsung Electronics i čuveni londonski dizajner obuće Nikolas Kirkvud na Londonskoj nedelji mode najavili su lansiranje palete modnih dodataka za Samsungov najnoviji mobilni uređaj, Galaxy Note 3.

Nicholas_005_Set_AllAksesoari će nositi potpis pomenutog dizajnera Chevron Pattern i biće raspoloživi u dve varijante boja, beloj sa crnim detaljima i crnoj sa belim detaljima. Ovi dodaci naći će se u prodaji širom sveta putem različitih onlajn i drugih ekskluzivnih maloprodajnih kanala, navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije Samsung.

„Oduševljen sam što drugi put sarađujem sa kompanijom Samsung na kreiranju ekskluzivnih modnih dodataka za Samsung Galaxy Note 3. Prilikom dizajniranja futrole, želeo sam da stvorim nešto što će istovremeno odslikavati kvalitet i kreativnost Samsunga i moje kreativne umetničke ideje koje sam predstavio na Londonskoj nedelji mode“, izjavio je Nikolas Kirkvud.

„Tehnologija postaje sve dublje povezana sa kreativnim procesima modnih dizajnera i umetnika, pri čemu im daje veće mogućnosti tokom tog procesa. Saradnja sa Nikolasom Kirkvudom, kreativnim genijem i poznatim dizajnerom obuće, omogućava uređaju Samsung GALAXY Note 3 da ponudi dodatnu inspiraciju našim korisnicima koji vole modu. Mislim da to partnerstvo donosi uzbudljivu dimenziju našem učešću u ovogodišnjoj Londonskoj nedelji“, rekao je Jaunghi Li, izvršni potpredsednik kancelarije za globalni marketing u poslovnoj jedinici za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Fold3 - Budućnost je stigla

Tagovi: , ,