NIS otvorio prvu samouslužnu kasu na benzinskoj stanici

Prva samouslužna kasa za plaćanje goriva otvorena je na NIS-ovoj benzinskoj stanici u „Bloku 45“ u Beogradu, čime je plaćanje goriva postalo još jednostavnije i brže. Kompanija NIS je prva implementirala ovaj sistem plaćanja goriva na domaćem tržištu, u želji da isprati rastući trend i istovremeno objedini brzinu i mogućnost samostalnog plaćanja.

PCPress.rs Image

Od sada potrošači na benzinskoj stanici „Blok 45“ u svega nekoliko klikova, bez čekanja u redu mogu da završe svoju kupovinu. U narednom periodu NIS planira da uvede mogućnost plaćanja na samouslužnim kasama i na drugim objektima u svojoj maloprodajnoj mreži. 

Pored brzine i jednostavnosti koju ova samouslužna kasa pruža, moguće je i sigurno plaćanje bankarskim platnim karticama kao i NIS korporativnim karticama za plaćanje goriva. Potrošačima su na raspolaganju i opcije korišćenja kartica programa lojalnosti NIS-a – „Sa nama na putu“, „Taksi“ i „Agro“.

„Imajući u vidu da kompanija NIS već godinama unazad prati najsavremenija rešenja u naftnoj industriji, odlučili smo da i ovog puta odgovorimo na očekivanja i potrebe naših potrošača. Obezbedili smo savremeni uređaj koji ima napredne tehničke karakteristike i veoma moderan dizajn ekrana kase. Uvođenjem prve samouslužne kase na našim benzinskim stanicama unapredili smo postojeći sistem i uspeli da obezbedimo neometan rad ove benzinske stanice uz poštovanje svih  sigurnosnih zahteva koje ova inovacija sa sobom nosi“,  istakla je Bojana Radojević, direktor Departmana za maloprodaju u kompaniji NIS.

Pročitajte i:  NIS: Zelena agenda – put ka održivom razvoju

Samo u prve dve nedelje rada obavljeno je približno 2.000 transakcija korišćenjem samouslužne kase, odnosno 21% svih transakcija plaćanja goriva  platnim karticama na benzinskoj stanici „Blok 45“,  što jasno pokazuje da su potrošači prepoznali novu uslugu kao veoma korisnu.

Trenutno je samouslužno plaćanje moguće samo za kupovinu goriva, ali u narednom periodu planirana je mogućnost plaćanja i ostalih proizvoda iz asortimana.

Posetite NIS-ovu benzinsku stanicu u „Bloku 45“ i isprobajte nov način kupovine u svega nekoliko koraka.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *