Noctua predstavila novu liniju šarenih kulera

Noctua, proizvođač verovatno najboljih vazdušnih kulera na svetu, predstavio je dugo očekivanu chromax ediciju modela ventilatora od 120 i 140 milimetara, te liniju kablova i poklopaca za toplotni izduv za višestruko nagrađivane NH-U12S i NH-D15 CPU kulere. Nova linija korisnicima omogućava da biraju boju svojih Noctua rashladnih sistema, te tako izlazi u susret onima kojima je dizajn važan podjednako kao i kvalitet i performansa.

PCPress.rs Image
Noctua NF-A14 PWM chromax.black.swap

Nova chromax.black.swap edicija kombinije dobro poznato tiho hlađenje sa atraktivnim dizajnom, te zamenjivim anti-vibracionim podlogama u crvenoj, beloj, plavoj, zelenoj, žutoj i crnoj boji, koje i omogućavaju prilagođavanje boje ukusu korisnika. Pored toga tu su i Noctua premijum SSO2 ležajevi, više od 150.000 sati MTTF-a (mean time to failure), te šest godina garancije.PCPress.rs Image

Novi Noctua NA-SEC1 ekstenzioni kabl, te NA-SYC1 y-kabl takođe su dostupni u različitim bojama, a NA-SEC1 od 30 centimetara omogućava lakše povezivanje u velikim prostorima, dok NA-SYC1 čini mogućim da dva 4-pin PWM ventilatora funkcionišu na jednom držaču, što matičnoj ploči dozvoljava da simultano kontroliše brzinu oba ventilatora.

PCPress.rs Image
Noctua NA-SYC1 chromax.green

Svi proizvodi su već dostupni za isporuku, te se NF-A15 ventilator može nabaviti po ceni od 26,90 evra, NF-A14 za 24,90 evra, NF-F12 za 22,90 evra, poklopci NA-HC1 za 19,90 evra, te kablovi NA-SEC1 i NA-SYC1 za 9,90 evra.

PCPress.rs Image
Noctua NA-HC1 chromax.black.swap
Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,