Nokia N97 predstavljena u Srbiji

n97press2Srbija je među prvim zemljama u Evropi u kojoj je Nokia predstavila svoj novi, vodeći mobilni računar iz N-serije, koji korisnicima svojim izuzetnim performansama kao što su neverovatni, na dodir osetljiv ekran od 3,5 inča, QWERTY tastatura i početni ekran koji se u potpunosti može prilagoditi svačijem ukusu, omogućuje instant pristup punom opsegu “Ovi” usluga.
Nokia je danas predstavila svet u kome mobilni uređaji dopiru dalje nego ikada pre, oslobađajući moć i snagu na potpuno nov način, čineći mobilne uređaje još više društvenim, instinktivnim, spontanim i zabavnim. “Mobilne tehnologije su najbrže rastuće tehnologije u istoriji tehnološkog razvoja civilizacije. Internet danas čini sastavni deo naših života, nešto bez čega ne možemo zamisliti život ljudi, a mobilni uređaji nam daju još veću slobodu omogućavajući nam da uvek budu priključeni”, rekao je Greg Vilijams, regionalni direktor kompanije Nokia za jugoistočnu Evropu. “Nokia donosi mogućnost da se iskusi Internet po sopstvenom ukusu, posredstvom najnaprednijeg mobilnog kompjutera, Nokia N97. On je dizajniran za potrebe korisnika koji prate najnovije trendove na internetu.”
N97Sve ovo nas upućuje na zaključak da je personalizovanje informacija i njihova dostupnost na mobilnim uređajima od ključne važnosti za korisnike. “Uzbudljivi deo Nokia pogleda na svet danas predstavlja ono što ljudi mogu da urade sa našom tehnologijom, a ne samo šta tehnologija sama može da uradi za njih”, rekao je Vilijams. “Nokia N97 izlazi u susret potrebama svojih korisnika i ohrabruje ih u nameri da u potpunosti prilagode Internet sadržaje svojim individualnim potrebama i ukusima. Podesiva početna stranica telefona može biti toliko jedinstvena, poput otiska prsta, što korisnicima omogućava da svoje omiljene sajtove i aplikacije imaju na dohvat ruke, direktno na početnom ekranu ovog uređaja.”, dodao je Vilijams.
Očekivana maloprodajna cena telefona Nokia N97 će biti oko 550 evra, bez poreza.

Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.

Izvor: Nokia Srbija

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,