Nokia razvija gejming telefon

Gejming telefoni trenutno su u fokusu korisnika, ali i proizvođača, pa je sve više onih koji ulaze u ovu oblast. Nakon što su Razer, Asus, Xiaomi, Huawei i ZTE predstavili svoje gejming uređaje, i Nokia je objavila da radi na sopstvenom, te se na društvenim mrežama pojavio tizer koji prikazuje uređaj specijalno kreiran za gejming aktivnosti.

PCPress.rs Image

Video u 10 sekundi prikazuje gejming scene, te liniju telefona s tri svetla u pozadini. Reklama ne pruža mnogo informacija, te korisnicima poručuje da budu u toku. Tako se pretpostavlja da bi kompanija mogla da prati primer Samsung-a, te lansira naslednika modela iz 2017. godine, a sa dodatnim gejming opcijama, te proširi funkcije poput one koja se reklamirala za Galaxy Note9, a u vezi je sa Fortnite mogućnostima.

Početkom septembra mogle su da se čuju glasine o novim Nokia 9 (ili Nokia 8.1)  i Nokia X7 modelima sa zarezima na displeju, ali će zainteresovani morati da sačekaju kako bi saznali da li će neki od novih telefona uključivati i gejming mogućnosti.

Pročitajte i:  Xiaomi predstavio najnoviju Redmi Note 13 seriju

Izvor: GSM Arena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , ,