Nothing Phone 1: Sad znamo kako izgleda

Prvi telefon kompanije Nothing – Phone 1 – stiže u julu, a o izgledu uređaja se spekuliše već neko vreme. Nove slike konačno rešavaju misteriju, pa svi zainteresovani mogu da vide spoljašnjost Nothing telefona.

PCPress.rs Image

Kreator trenutno najzanimljivijih slušalica na svetu uskoro dakle lansira i svoj prvi telefon. Najzanimljivije je to što se radi o uređaju kompanije koja nikada do sada nije napravila nešto slično, a mnogi zbog toga sumnjaju da je nemoguće da uređaj bude dobar. Nothing ima samo jedan proizvod – Nothing Ear (1) bežične slušalice, koje koštaju 100 dolara i uopšte nisu loše, pa su za mnoge među najboljim slušalicama iz 2021. godine.

Pretpostavlja se da bi i Phone (1) mogao da ponudi nešto slično – povoljnu cenu, dobar izgled i finu funkcionalnost. Prema ranije otkrivenim podacima stiže s OLED ekranom od 6,55 inča i s Android operativnim sistemom. Ostali detalji nisu poznati, pa će zainteresovani morati da sačekaju 12. jul, kada je zakazana premijera.

Pročitajte i:  MWC 2024: putovanje u (mobilnu) budućnost

Dok se o ceni još uvek ne zna ništa, spoljašnjost Phone 1 uređaja je konačno otkrivena, i to na zvaničnom Twitter nalogu kompanije. Ima providne elemente baš kao i pomenute slušalice, a vidi se i dualna kamera sa zadnje strane, te to da telefon ima bežično punjenje. Pored toga se zna da stiže s Qualcomm Snapdragon čipsetom i modifikovanom verzijom operativnog sistema. Ostali detalji će biti otkriveni 12. jula, kada Phone 1 izlazi u javnost.

Izvor: Mashable

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,