ASUS ROG Flow

Nova Edge computing rešenja: Vertiv VR Rack i Vertiv Geist rPDU

Kompanija Vertiv predstavila je nove proizvode za Network Edge computing, koji zadovoljavaju potrebe za brzom implementacijom, daljinskim nadzorom i upravljanjem, te zaokruženom uslugom. IT rack ormar Vertiv VR Rack i jedinica za distribuciju električne energije Vertiv Geist rPDU razvijeni su da ispune potrebe implementacije kod krajnjih korisnika i sada su dostupni partnerima za kanalnu prodaju i klijentima u EMEA regiji, to jest širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

Predstavljanjem ovih proizvoda kompanija Vertiv širi portfolio rešenja za krajnje korisnike. Širina ponude proizvoda i usluga ključna je za krajnje korisnike mrežnih sistema jer se njihove IT potrebe razlikuju od lokacije do lokacije i neprekidno evoluiraju. Dobavljač koji pruža zaokruženo infrastrukturno rešenje i podršku izuzetno je vredan kompanijama kojima je potrebna implementacija za krajnje korisnike, ali nemaju dovoljno resursa da sami implementiraju takav poslovni model.

IT rack ormar Vertiv VR Rack robusno je i fleksibilno rešenje koje omogućava brzu implementaciju. Dostupno je osam standardnih veličina, pri čemu sve imaju okvir što rezultira s dodatnih 63,5 mm iskoristive dubine u poređenju s fiokama slične veličine, a olakšava instalaciju i održavanje ključne opreme. Ormar je opremljen brojnim priborom za koji nije potreban nikakav alat, čime se ubrzava implementacija i olakšava održavanje serverskih fioka.

Pročitajte i:  Vertiv: Trendovi koji će obeležiti digitalnu 2021. godinu

Novi Vertiv Geist rPDU-ovi dostupni su kao osnovni, nadzirani i model s preklopnikom, spremni za brzu isporuku. Nadzirani i model s preklopnikom mogu nadzirati ulaznu snagu s tačnošću od +/- 1 %, povrh standardnih očitanja koja uključuju amperažu, napon, snagu, kW/h i faktor napajanja.

Modeli s preklopnikom imaju brojne opcije, kao što su mogućnost kontrolisanja ulazne snage na svakoj utičnici, nadogradivu funkciju nadziranja utičnica i patentirane U-lock kopče koje učvršćuju kablove, tako da ne postoji mogućnost slučajnog iskopčavanja.

Oba modela imaju komunikacijske module koji se mogu menjati u radu što omogućava brzu zamenu na licu mjesta.  Kada se registruju u roku od 120 dana od kupovine, svi modeli imaju garanciju od 5 godina, koja je najduža u industriji, a može im se pridodati i paket Vertiv Distribution Assurance Package za podršku tokom radnog veka, koja uključuje pokretanje, instalaciju, popravak ili zamenu, hitnu intervenciju i druge bitne stavke.

Više informacija o IT rack ormaru Vertiv VR Rack i jedinici za distribuciju električne energije Vertiv Geist rPDUs dostupno je na adresi www.VertivCo.com/OwnYourEdge-EMEA.

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , , , ,