ERP 2024

Nova Edge computing rešenja: Vertiv VR Rack i Vertiv Geist rPDU

Kompanija Vertiv predstavila je nove proizvode za Network Edge computing, koji zadovoljavaju potrebe za brzom implementacijom, daljinskim nadzorom i upravljanjem, te zaokruženom uslugom. IT rack ormar Vertiv VR Rack i jedinica za distribuciju električne energije Vertiv Geist rPDU razvijeni su da ispune potrebe implementacije kod krajnjih korisnika i sada su dostupni partnerima za kanalnu prodaju i klijentima u EMEA regiji, to jest širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

PCPress.rs Image

Predstavljanjem ovih proizvoda kompanija Vertiv širi portfolio rešenja za krajnje korisnike. Širina ponude proizvoda i usluga ključna je za krajnje korisnike mrežnih sistema jer se njihove IT potrebe razlikuju od lokacije do lokacije i neprekidno evoluiraju. Dobavljač koji pruža zaokruženo infrastrukturno rešenje i podršku izuzetno je vredan kompanijama kojima je potrebna implementacija za krajnje korisnike, ali nemaju dovoljno resursa da sami implementiraju takav poslovni model.

PCPress.rs Image

IT rack ormar Vertiv VR Rack robusno je i fleksibilno rešenje koje omogućava brzu implementaciju. Dostupno je osam standardnih veličina, pri čemu sve imaju okvir što rezultira s dodatnih 63,5 mm iskoristive dubine u poređenju s fiokama slične veličine, a olakšava instalaciju i održavanje ključne opreme. Ormar je opremljen brojnim priborom za koji nije potreban nikakav alat, čime se ubrzava implementacija i olakšava održavanje serverskih fioka.

Pročitajte i:  Vertiv predstavlja sveobuhvatna AI rešenja za napajanje i hlađenje

PCPress.rs ImageNovi Vertiv Geist rPDU-ovi dostupni su kao osnovni, nadzirani i model s preklopnikom, spremni za brzu isporuku. Nadzirani i model s preklopnikom mogu nadzirati ulaznu snagu s tačnošću od +/- 1 %, povrh standardnih očitanja koja uključuju amperažu, napon, snagu, kW/h i faktor napajanja.

Modeli s preklopnikom imaju brojne opcije, kao što su mogućnost kontrolisanja ulazne snage na svakoj utičnici, nadogradivu funkciju nadziranja utičnica i patentirane U-lock kopče koje učvršćuju kablove, tako da ne postoji mogućnost slučajnog iskopčavanja.

Oba modela imaju komunikacijske module koji se mogu menjati u radu što omogućava brzu zamenu na licu mjesta.  Kada se registruju u roku od 120 dana od kupovine, svi modeli imaju garanciju od 5 godina, koja je najduža u industriji, a može im se pridodati i paket Vertiv Distribution Assurance Package za podršku tokom radnog veka, koja uključuje pokretanje, instalaciju, popravak ili zamenu, hitnu intervenciju i druge bitne stavke.

Više informacija o IT rack ormaru Vertiv VR Rack i jedinici za distribuciju električne energije Vertiv Geist rPDUs dostupno je na adresi www.VertivCo.com/OwnYourEdge-EMEA.

Facebook komentari: