BIZIT 2022

Prvi Starbucks u Srbiji u martu u centru Beograda

Lanac kafeterija Starbucks će svoj prvi lokal u Srbiji otvoriti u martu 2019. u tržnom centru Rajićeva, u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu. Dolazak Starbucks-a na srpsko tržište prvobitno je bio najavljen za kraj ove godine, ali će ljubitelji popularnog lanca kafića ipak morati da sačekaju do proleća.

Starbucks starbaks otvara prodavnicu u Beogradu

„Na proleće naredne godine, priliku da prvi svoju svakodnevicu obogate omiljenom kafom, imaće ljubitelji dobrog šopinga u Rajićeva Shopping Centru. Pored šoping iskustva koje je bolje od svake kupovine i restorana sa najlepšim pogledom na grad, Rajićeva će uskoro svojim kupcima omogućiti i uživanje u prijatnoj atmosferi o kojoj celi svet priča i preko 87.000 kombinacija napitaka koje možete poručiti u ovom lokalu“, kaže se u zvaničnom saopštenju koje prenosi Nedeljnik.

Starbucks u proseku otvori dve prodavnice dnevno, u svom lancu u ovom momentu ima preko 28.000 prodajnih objekata širom sveta. Zastupnik Starbucks-a u Srbiji je kompanija AmRest Holdings SE, najveći operater restorana u centralnoj Evropi.

Izvor: N1

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,