Nova FSC CentricStor rešenja

CentricStor Na juče otvorenom sajmu „Storage Networking World Europe” u Frankfurtu kompanija Fujitsu Siemens Computers predstavlja nova izdanja svog popularnog rešenja za virtuelizaciju skladištenja podataka na magnetnim trakama – „CentricStor Virtual Tape Disk Library” (skr. VT DL) – koja omogućavaju brz i pristupačan bekap podataka na bibliotekama tvrdih diskova.

Dva nova izdanja rešenja bazirana su na jedinstvenom konceptu dvostrukog odredišta podataka (dual-target) iz verzije „4.0” CentricStor VT rešenja, ali su koncipirana i isporučuju se kao čisto disk-biblioteke za bekap podataka sa diska na disk. To znači da sada i korisnici koji inicijalno ne žele da svoju zaštitu podataka baziraju isključivo na sistemima za skladištenje na fizičkim magnetnim trkama, mogu takođe da koriste sve prednosti napredne CentricStor tehnologije virtuelizacije i sa tvrdim diskovima, kao i da naknadno kombinuju ova dva sistema.

Nova izdanja sa oznakama CentricStor VTA 500 DL i CentricStor VTA 1500 DL, već su dostupna na tržištu preko ovlašćenih partnera kompanije.

Nova „CentricStor VT DL” izdanja su zasnovana na dokazanoj CentricStor tehnologiji virtuelnih traka koja donosi kompanijama značajne prednosti, poput brzog i jednostavnog kreiranja rezervnih kopija i vraćanja podataka. Ova rešenja pogodna su za sve otvorene sisteme, sertifikovana za vodeće „bekap” aplikacije i mogu jednostavno da se integrišu u postojeće IT strukture. Model CentricStor VTA 500 DL ima kapacitet skladištenja do 72 TB , dok model CentricStor VTA 1500 DL podataka, a tehnologije komprimovanja podataka omogućavaju da se ovi skladišni kapaciteti iskoriste još dodatno efikasnije.

Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

Izvor: TVCOM, PC Press, Fujitsu Siemens Computers

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,