ERP 2024

Nova funkcija WhatsApp-a će olakšati deljenje fotografija visokog kvaliteta

Konfiguracija najboljeg kvaliteta u podešavanju WhatsApp-a ne dozvoljava korisnicima da šalju fotografije u njihovom originalnom kvalitetu i korisnici moraju da pribegnu drugim platformama.

PCPress.rs Image

Ova funkcija je trenutno dostupna samo za nekoliko beta testera i trenutno je u razvoju

WhatsApp podešavanja omogućavaju korisnicima da biraju između automatskog, najboljeg kvaliteta i uštede podataka dok šalju medije. Korisnici moraju da pribegnu platformama kao što je Telegram da bi poslali fotografije u njihovom originalnom kvalitetu ili da koriste opciju „Document“ tokom otpremanja.

Međutim, korisnici možda neće morati da pribegavaju ovim merama u budućnosti, jer WhatsApp radi na funkciji koja će omogućiti korisnicima da šalju fotografije u njihovom originalnom kvalitetu tako da neće morati da brinu da će ih WhatsApp komprimovati.

Ova funkcija je trenutno dostupna samo za nekoliko beta testera i trenutno je u razvoju.

Kako će to raditi

WhatsApp će postaviti novu ikonu podešavanja u zaglavlje alata, kojoj se može pristupiti nakon odabira fotografije za prilog. Nova ikona podešavanja biće postavljena pored ikone za isecanje i omogućiće korisnicima da konfigurišu kvalitet bilo koje fotografije pre nego što je pošalju.

Pročitajte i:  Kako je WhatsApp postao svetska podrazumevana aplikacija za komunikaciju 

Ova funkcija će pomoći korisnicima da kontrolišu kvalitet fotografija pre nego što ih pošalju i omogućiće im da pošalju fotografije u njihovom originalnom kvalitetu.

WhatsApp u vlasništvu Meta predstavlja i novu funkciju za svoje beta korisnike Windows-a koja će im omogućiti da kropuju svoje fotografije unutar aplikacije. Ova funkcija je deo uređivača crteža, koji omogućava korisnicima da dodaju stikere, tekst i crteže na svoje fotografije. Korisnicima će olakšati uređivanje fotografija bez upotrebe spoljnih aplikacija. Takođe će im uštedeti vreme i trud.

Pored ove funkcije, WhatsApp je takođe dodao još jednu opciju za svoje beta korisnike Windows-a u aprilu. Ova opcija omogućava korisnicima da kreiraju ankete koje dozvoljavaju samo jedan odgovor po osobi. Ova opcija se može naći u kreatoru ankete i može se koristiti za ograničavanje izbora drugih korisnika koji učestvuju u anketama.

Izvor: Techlusive

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: