Nova Office aplikacija kompanije Microsoft dostupna na iPad-u

Microsoft je ažurirao Office aplikaciju za mobilne uređaje na iOS-u. Novi Office kombinuje Word, Excel i PowerPoint u jednu aplikaciju i originalno je lansiran za iOS i Android još u 2019. godini. Microsoft ju je od tada unapređivao, međutim do sada je radila u prozoru umesto kao u potpunosti optimizovana aplikacija za iPad.

PCPress.rs Image

Najzad potpuna podrška

Novi update znači da je Office sada u potpunosti iPadOS aplikacija, sa pristupom svim varijantama aplikacija kompanije Microsoft. U samoj unificiranoj aplikaciji se nalaze i neki korisni alalti za zadatke koji se obavljaju na mobilnim uređajima. Ovo uključuje i mogućnost da se brzo prave PDF fajlovi ili potpisuju dokumenta, konvertuju fotografije u tekst ili tabele i druge brze mogućnosti. 

Microsoft je pojednostavio svoju aplikaciju za telefone, tako što je u jednu aplikaciju postavio više različitih aplikacija ili već sve one aplikacije koje su nekome u poslovanju potrebne. Tako da su pune verzije Word-a, Excel-a, PowerPoint-a i drugih dostupne na klik i redovno se unapređuju. Iako je bilo potrebno malo više vremena da glavna Office aplkacija postane prijemčivija za iPad, sada podržava mnoge mogućnosti najpopularnijeg svetskog tableta, uključujući i podršku za miša i trackpad. 

Pročitajte i:  Kuda ide Excel korisnički interfejs?

Izvor: theverge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,