YouTube TV dodaje 4K striming i rad na više uređaja za istu cenu

U trenutku kada sve više ljudi u svetu gasi kablovsku i prelazi na neku od mnogobrojnih striming usluga, YouTube TV se pozicionirao kao vrlo jednostavna opcija za striming televizije uživo. Ove godine, ta usluga prema informacijama koje stižu iz kompanije, nastoji da donese još više mogućnosti, uključujući i dolazak 4K striminga na YouTube TV. 

PCPress.rs Image

4K streaming kao poslovna strategija

U blog postu, YouTube je potvrdio da planira ažuriranja svojih glavnih medijskih proizvoda , poput YouTube-a, muzičke usluge, i YouTube TV-a, a jedan od glavnih noviteta je da će uskoro, YouTube TV dodati mogućnost 4K striminga.  Naravno, 4K striming će biti moguć ukoliko onaj koji prenosi taj program snima i emituje u 4K kvalitetu, što još uvek u svetu nije tako često, ali će vremenom biti sve popularnije. Pored toga, biće dodata mogućnost da se snima emitovan sadržaj za kasnije gledanje van mreže.

Dodatni paket će takođe dati mogućnost da se YouTube TV koristi na više uređaja odjednom. Za sada, na porodičnom paketu, usluga može da se gleda na do tri uređaja u isto vreme, sa četvrtim koji bi u principu pošto se aktivira izbacio jednog od ta tri koja su prethodno prijavljena. Zbog toga, opcija za proširenjem mogućnosti za dodatnim korisnicima sigurno će biti i više nego dobrodošla.  Trenutno, nije poznato koliko će koštati taj dodatak YouTube TV pretplatnike, a usluga je za sada – 65 dolara mesečno. 

Izvor: 9to5google

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,