Računari i Galaksija

Nova Vipova Android aplikacija – Moj Vip

MojVip3 Vip svojim pripejd i postpejd korisnicima Android telefona nudi aplikaciju pomoću koje će lakše dolaziti do željenih informacija o svojoj potrošnji, novim ponudama, pomoći za korišćenje uređaja ili lokacije najbliže Vipove prodavnice. Besplatna aplikacija „MojVip“, između ostalog, daje vizuelni prikaz iskorišćenog sadržaja u okviru tarife sa trenutnim zaduženjem, kao i lakšu aktivaciju tarifnih dodataka i praćenje njihove potrošnje.

MojVip nudi sledeće funkcionalnosti:

– Moj račun (stanje računa i prikaz iskorišćenog saobraćaja: minuta, poruka i megabajta kao i mogućnost aktiviranja određenog tarifnog dodatka za postpejd korisnike)

– Novosti (praćenje novosti u Vipu i deljenje interesantnih sadržaja sa prijateljima)

– Poslovnice (lociranje svih Vip poslovnica na mapi, pronalaženje najbliže poslovnice)

– Podrška (najčešća pitanja, odgovori i uputstva)

Aplikaciju su razvili studenti – pobednici Vip Izazov 3 konkursa koji su, kao nagradu, osvojili plaćeno angažovanje na projektima u Vipu. Aplikacija MojVip može da se preuzime sa Google play on-line prodavnice ili putem linka https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.vipmobile.mojvip&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInJzLnZpcG1vYmlsZS5tb2p2aXAiXQ..

Da podsetimo, Vip je pre dve godine bio prvi operater u Srbiji koji je kreirao sopstvenu Android aplikaciju nazvanu Vip meni.

Pročitajte i:  Android telefoni mogu slati medicinske podatke tokom 911 poziva

Izvor: Vip Mobile

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,