BIZIT plus

Nove koreografije na Apple Fitness+ za Međunarodni Dan plesa

Od svog lansiranja pre nešto više od godinu dana, Apple Fitness+ se proširio na nove treninge gde slavni gosti pričaju priče kako bi korisnike motivisali da šetaju, seriju vežbi za buduće mame, starije odrasle osobe i nove mame i kolekciju tematskih vežbi. Postoji čak i SharePlay podrška koja vam omogućava da vežbate sa do 32 svoja prijatelja odjednom.

PCPress.rs Image

Jedna od sjajnih stvari u vezi sa Apple-ovom Fitness+ servisom je koliko ga je kompanija aktivno proširila za vrlo kratko vreme. Sada to ponovo radi sa potpuno novom kolekcijom energičnih vežbi za proslavu Međunarodnog dana plesa.

Zahvaljujući čvrstoj integraciji sa Apple Music-om, Fitness+ može da dovede vrhunske umetnike u centar pažnje za svoje serije treninga na način na koji većina drugih fitnes usluga ne može da se uporedi. Sada to proširuje novom serijom plesnih vežbi.

Sa Međunarodnim danom plesa 29. aprila, Apple je najavio novu kolekciju treninga „Get into a Groove vith Dance“ koja ne samo da će sadržati muziku iz K-pop fenomena BTS-a, već će vam omogućiti i da napravite koreografije za svoj trening na kultne plesne pokrete grupe.

Pročitajte i:  Apple izgubio bitku za App Store u Velikoj Britaniji

To nije sve

Apple je takođe pozvao pop legende ABBA i rok ikone Queen na zabavu, tako da ovde ima ponešto za skoro svaki muzički ukus. Serija Fitness+ Artist Spotlight se vratila ranije ove nedelje sa čitavim plejlistama za vežbanje, od kojih je svaka posvećena jednom od ovih umetnika.

Pored vežbi i plejlista koji su već na palubi, Apple takođe planira da doda nove treninge sa svakim umetnikom svakog ponedeljka u naredne četiri nedelje. Oni će biti dostupni u svim vrstama treninga, uključujući snagu, ples, traku za trčanje, biciklizam, pa čak i jogu i pilates.

U znak sećanja na Međunarodni dan igre, Apple slavi ples sve do 29.aprila.

Novi Apple Watch Activiti Challenge će takođe nagraditi korisnike za završetak bilo kog plesnog treninga od 20 minuta ili više za Međunarodni dan plesa 29. aprila. Učesnici će dobiti ne samo uobičajenu značku za fitnes, već i neke animirane nalepnice sa porukama koje idu uz to.

Izvor: idropnews

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,