Apple za duge šetnje: Hodanje uz inspirativne priče

Apple je spremio novu fitnes opciju za one koji vole duge šetnje, a u pitanju je Time to Walk koja stiže uz Apple Watch i korisnicima omogućava da izaberu neku audio priču koju mogu da slušaju dok hodaju.

PCPress.rs Image

Opcija još uvek nije zvanično najavljena, ali sve ukazuje na to da uskoro stiže do korisnika. Radoznali istraživači otkrili su da je u pitanju opcija u okviru aplikacije za vežbanje, preko koje gosti dele inspirativne priče koje mogu da se slušaju tokom šetnji. U videu koji je kasnije uklonjen moglo je da se vidi da su svoje priče podelili i muzičar Shawn Mendes, te Dolly Parton, glumica Uzo Aduba, i košarkaš Draymond Green.

https://twitter.com/skothmane/status/1351035392921919491?s=20

Očekuje se da se Time to Walk pojavi uskoro, budući da je watchOS 7.3 beta u finalnoj fazi. Apple Fitness+ može da se preuzme za 9,99 dolara mesečno, ili 79,99 dolara na godišnjem nivou, a za aktivaciju je naravno neophodan i Apple Watch. Aplikacija već nudi različite opcije za vođene treninge, a nova audio funkcija bi mogla da privuče i one koji žele da budu inspirisani dok vežbaju.

Pročitajte i:  Apple i Epic Games: Borba se nastavlja

Izvor: Mashable

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,