ERP 2024

Nove Toshiba serije TV uređaja

Kompanija Toshiba predstavila je nove modele LED televizora po atraktivnim cenama – nove serije TV uređaja L2 i W2.

32L2333_front_screenRadi se o srednjim i velikim LED TV uređajima sa ravnim ekranom, koji uz osnovnu konekciju imaju MHL port, koji omogućava lako i efikasno prikazivanje fotografija i video materijala sa mobilnih telefona koji podržavaju ovu tehnologiju.

„TV uređaji sa ravnim ekranom nalaze se u skoro svakoj modernoj dnevnoj sobi i drugim prostorijama u domu. Uvideli smo da ima sve više korisnika koji zahtevaju savršen kvalitet slike ali ne žele da koriste ili plate 3D TV i ne žele da povežu TV sa kućnom mrežom ili internetom. Zato smo odlučili da uvedemo televizore visoke definicije sa izuzetnim kvalitetom 2D slike po atraktinoj ceni koja odgovara ovoj grupi korisnika. Do sada nije bilo moguće kupiti Toshiba TV od 50 inča po tako dobroj ceni’’, kaže Ivan Daubel, direktor marketinga u kompaniji Toshiba Evropa GmbH.

Nove Toshiba serije L2 i W2 TV imaju ekran veličine od 32 inča (80cm) do 50 inča (126cm) i sposobnost emitovanja svih vrsta zemaljskih signala, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Pročitajte i:  Toshiba priprema hard diskove kapaciteta preko 30TB

Toshiba serija L2 biće dostupna u veličini ekrana od 32 inča (80cm), 39 inča (98cm) i 50 inča(126cm) sa Full HD 1080p rezolucijom. Seriju W2 predstavlja model od 32 inča (80cm) sa HD Ready 720p ekranom. Svi modeli imaju ugrađen dualni TV tjuner sa mogućnošću primanja analognih, digitalnih zemaljskih i kablovskih signala. Serije L2 i W2 biće dostupne u Evropi od kraja marta ove godine.

Od kraja marta biće dostupni i modeli L1 i W1, manje veličine sa visokom rezolucijom i beskompromisnim kvalitetom slike, kažu iz Toshibe.
Ove modele karakteriše nov dizajn, dostupan u dve boje, ali i atraktivna cena. Serije L1 i W1 imaju veličinu ekrana od 22 inča (55cm) do 32 inča (80cm) i mogućnost da primaju sve vrste zemaljskih signala.

Modeli Toshiba serije L1 nude FullHD displej dijagonale od 22 inča (55cm). Modeli serije W1 imaju HD Ready ekran od 24 inča (61cm) i 32 inča (80cm). Nove Toshiba serije W1 i L1 opremljene su kombinovanim TV tjunerom DVB-T za primanje digitalnog zemaljskog signala, DVB-C za kablovski signal a mogu da primaju i analogni signal. HDMI port omogućava povezivanje sa eksternim plejerom, rikorderom ili konzolom za igre a zahvaljujući ugrađenom USB konektoru, korisnici mogu da prikazuju filmove ili slike sa priključenih drajvova.

Facebook komentari: